(Poistunut julkaisusta)

Technical Consultant, kokoaikainen tai osa-aikainen, Analyste Oy, Tampere
Analyste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Liikutko ketterästi teknologiaympäristössä? Löytyykö sinulta taitoa tehdä ohjelmistopäivityksiä ja opastaa asiakkaita teknisissä pulmissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Technical Consultant!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Analyste Oy:lle, oma-aloitteista Technical Consultanttia kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Kyseessä on projektiluontoinen työ ja tehtävä on määräaikainen vähintään joulukuun 2019 lopulle. Tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.

Technical Consultanttina teet ohjelmistopäivityksiä asiakkaan teknologiaympäristöön ja pääset vaikuttamaan työhösi ratkaisukeskeisesti. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden oppia teknisestä asiakaspalvelusta sekä kehittää omaa IT-osaamistasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, ymmärrystä Windows-käyttöjärjestelmästä, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Analyste Oy:n juuret ulottuvat 1980 -lukuun ja toiminta alkoikin jälleen tutulla nimellä maaliskuussa 2018, kun Basware myi maksuliikenne -liiketoiminnan Verdane Capitalin hallinnoimalle rahastolle. Analystella on vahva historia maksuliikenteen ja kassaennustamisen palveluliiketoiminnasta jo usean vuosikymmenen ajalta ja yritys koostuu noin 60:stä maksuliikenne toimialan ammattilaisesta. Analystellä on tuhansista asiakkaista koostuva ekosysteemi, joiden tarpeisiin kehitetään palveluita alati muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. EU:ssa ja maailmalla puhaltavat vahvat muutosten tuulet maksuliikenteen saralla ja Analyste haluaakin olla siinä suunnannäyttäjinä. Analysten tuoteperheeseen kuuluvat Analyste Banking ja CashForecast SaaS -palvelut, sekä vanhan sukupolven tuotteet Maksuliikenne ja Finance Kassasuunnittelu. Näiden lisäksi tuoteportfolioon kuuluvat Treasury-ammattilaisten käyttämät Dealing, Netting ja Guarantees -modulit. Lisätietoja Analystestä löydät täältä: https://www.analyste.com/
 

Pääasialliset tehtävät

 • Teet ohjelmistopäivityksiä asiakkaan teknologiaympäristöön
 • Annat teknistä tukea puhelimitse sekä muiden sähköisten palvelukanavien kautta
 • Tuet työlläsi koko tiimin panosta oma-aloitteisesti

Odotamme sinulta

 • Sujuvia IT-taitoja
 • Osaamista Windows-käyttöjärjestelmästä (työasema sekä serveriosaaminen)
 • Perusymmärrystä tiedonsiirrosta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)

 • Kehittää IT-osaamistasi
 • Avoimeen ja aktiiviseen työympäristöön
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta ohjelmistopäivityksien teosta erilaisissa teknologiaympäristöissä
 • Mukavan työtiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävään

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.9, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitathan hakemuksessasi, että oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta tehtävästä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää, 0504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com.