(Poistunut julkaisusta)

Technical Consultant, Identity and Access Management
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Etsimme nyt IAM-asiantuntijatiimiimme palveluhenkistä ja asiakasrajapinnassa viihtyvää Teknistä konsulttia alan huippuammattilaisten joukkoon. Tässä roolissa toimit asiantuntijatehtävässä suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakkaidemme identiteetin- ja pääsynhallinnan prosesseja. Olet mukana järjestelmäprojektien toteutuksessa aina tavoitetilan hahmottamisesta ja määrittelystä järjestelmän käyttöönottoon, koulutuksiin ja jatkokehitykseen saakka. Toimit tiimissä vastaten omalla työpanoksellasi yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamisesta. Kommunikoit sujuvasti niin kaupallisten kuin teknisten sidosryhmien kanssa.

Tässä tehtävässä toimit osana kymmenen hengen IAM-konsultointitiimiä, jonka tehtävänä on IAM-ratkaisujen ja -tuotteiden asiantuntijakonsultointi, kouluttaminen, asentaminen ja konfigurointi asiakkaillemme. Tiimin jäsenet ovat itseohjautuvia ammattilaisia, jotka toimivat erilaisissa ICT-asiakasratkaisuprojekteissa sekä itsenäisesti että osana projektitiimejä. Tiimi kuuluu Solution Consulting -yksikköömme, joka kartoittaa ja toteuttaa erilaisia asiakkaidemme tietojärjestelmien kehitys- ja ylläpitopalveluita. IAM-liiketoimintamme toimipisteet sijaitsevat ensisijaisesti Kouvolassa, Lahdessa ja Kotkassa, mutta työn luonteen vuoksi työtä on mahdollista tehdä myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulta käsin.

 

Mitä voit odottaa

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa teknologiaosaamistasi erilaisissa yritysasiakasprojekteissa. Tukenasi työssäsi onnistumiseen ovat yhteisömme muut alan rautaiset asiantuntijat, joiden avulla pääset kehittämään ja laajentamaan myös omaa asiantuntijuuttasi. Saat mahdollisuuden toimia ja kehittyä osaavassa porukassa, haastavien ja mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Olemme kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun Sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Asiantunteva henkilöstömme on menestyksemme ytimessä ja haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Työtä voit tehdä joustavasti toimistolla, asiakkaidemme luona tai sieltä käsin, mistä se parhaiten onnistuu.

 

Mitä odotamme sinulta

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehitysalalta, ymmärrystä ja osaamista tietojärjestelmien integraatioista sekä kokemusta prosessien määrittelystä, kehittämisestä ja kuvaamisesta. Tärkeää tehtävässä on kyky ja halu työskennellä asiakasrajapinnassa konsultatiivisessa roolissa sekä ymmärrys erilaisista ohjelmistoratkaisuista, järjestelmien käyttöönotoista ja -kehityksestä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja osien välisiä riippuvuussuhteita sekä kykyä omaksua ja oppia uusia teknologioita. Hyvät viestintä-, dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi ovat myös edellytyksenä tässä tehtävässä onnistumiseen.

Kokemus IAM-alueen ohjelmistoratkaisuista tai -palveluista on tehtävässä merkittävä etu, mutta ei ehdoton edellytys. Kokemustaustasi pohjalta ymmärrät vähintään identiteetin- ja pääsynhallinnan merkityksen asiakasyritysten liiketoiminnalle ja haluat kehittyä ammattilaiseksi IAM-ratkaisujen saralla. Myös aikaisempi osaaminen ServiceNow:sta, tietokannoista, SQL:stä ja hakemistopalveluista (Active Directory, LDAP) on etu tehtävässä menestymiseen.

Eniten kuitenkin arvostamme positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, sillä uskomme että tekninen osaaminen on opittavissa, kun asenteesi on kohdallaan. Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Katja Väistö, puhelimitse 050 543 2882 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 21.9.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävään valitulle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.