Technical Consultant - Data Platforms (AWS)
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Digia Data Driven Solutions etsii sinua,

Technical Consultant – Data Platforms (AWS)

Technical Consultant –roolissa osallistut AWS-pilviteknologiaan perustuvien Tietovarasto- / Data Platform -projektien toteuttamiseen ja ylläpitoon. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen pystyt tarvittaessa osallistumaan muihinkin osa-alueisiin, esimerkiksi vaatimusmäärittelyyn, ratkaisuarkkitehtuurin laatimiseen ja myynnin tukeen.

Lisäksi seuraat pilvipohjaisten tietoalustateknologioiden kehittymistä, pidät osaamistasi yllä ja osallistut tämän alueen osaamisen kasvattamiseen ja kehittämiseen Digian Data Driven Solutions -yksikössä.
 

Toivomme, että

  • Sinulla on kokemusta AWS-pilviympäristöstä. Sinulla on myös kokemusta teknisen konsultin roolissa työskentelystä tietovarasto- / tietoallastoimituksissa.
  • Osaat käsitemallinnuksen ja olet tehnyt tietovaraston mallinnusta esim. Data Vault-menetelmällä tai tähtimallin mukaisesti. Olet myös rakentanut dataintegraatioita lähdejärjestelmästä tietovarastoon.
  • Sujuvat viestintä-,  ja dokumentointitaitosi vakuuttavat kollegasi ja asiakkaamme niin suomeksi kuin englanniksikin.

Blogistamme voit lukea lisää teknisen konsultin työstä Digialla.

Miksi Digian Data Driven Solutions?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Minna ja Hannu. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533126
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere