(Poistunut julkaisusta)

Technical Business Manager, Networks
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.


Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Technical Business Manageria vastaamaan Telia Cygaten palvelu- ja tuotetarjoamasta ja sen kehityksestä erityisesti verkkoratkaisujen osalta. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään sekä teknistä asiantuntijuuttasi että liiketoiminnallista ymmärrystäsi ja näkemystäsi.

Technical Business Managerin tehtävässä toimit aktiivisesti myynnin tukena suunnittelemalla tarjouspyyntöihin parhaiten vastaavia teknisiä verkkoratkaisuja korkealla tasolla ja kuvaamalla ne osaksi tarjousdokumentaatiota. Roolissasi esittelet asiakkaillemme Telia Cygaten tarjoamia verkkoratkaisuja ja osaat perustella, miksi ne vastaavat parhaiten asiakkaan tarpeisiin, huomioiden sekä ratkaisujen teknisen toimivuuden että liiketoiminnallisen kannattavuuden. Sen lisäksi osallistut standardiratkaisujemme suunnitteluun ja kehittämiseen sekä jatkuvan palvelutuotannon prosessien sovittamiseen niin, että ne tukevat teknisiä verkkoratkaisujamme.

Tehtävä sijoittuu Offering -yksikkömme Networks -tiimiin, joka on vastuussa Telia Cygaten verkkopalveluiden tuotteistamisesta sekä siihen liittyvästä kaupallisesta dokumentaatiosta, hinnoittelusta ja kannattavuudesta. Offering -yksikön tehtävänä on taata asiakastyytyväisyys Telia Cygaten palveluiden osalta ja hallita tuote- ja palvelutarjontaamme kokonaisvaltaisesti. Yksikkömme toimii tiiviissä yhteistyössä läpi organisaation sekä asiakasrajapinnassa.

 

Kuka Sinä olet?

Technical Business Managerin tehtävä on monipuolinen ja vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä ongelmanratkaisukykyä, sillä kehitämme toimintamallejamme jatkuvasti. Olet luonteeltasi määrätietoinen alan ammattilainen, jolla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla on laajaa tuntemusta erilaisista verkkoratkaisuista ja -teknologioista sekä hyvät ilmaisutaidot sekä suullisesti että kirjallisesti, etkä pelkää toimia asiakasrajapinnassa. Olet kiinnostunut ymmärtämään asioita kokonaisvaltaisesti ja pystyt katsomaan asioita monesta eri näkökulmasta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tiedät, miten ICT-palveluntarjoaja toimii, mahdollisesti olet katsonut maailmaa myös palveluiden ostajan näkökulmasta. Olet tottunut myös siihen, että arkesi saattaa ajoittain olla hektistä, mutta et lamaannu helposti vaan osaat johtaa omaa työtäsi ja hallita työkuormaasi priorisoimalla ja luomalla parhaita toimintamalleja yhdessä kollegoidesi kanssa. Ennen kaikkea olet tiimipelaaja ja autat työkavereita yli tiimi- ja yksikkörajojen saavuttaaksemme yhdessä liiketoiminnalliset tavoitteemme. Yhteistyö- ja sidosryhmätaidoillasi luot osaltasi korkean suorituskyvyn kulttuuria ja osaat toimia sujuvasti monien sidosryhmien kanssa.

 

Mitä voit odottaa

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan jo meneillään oleviin kehityshankkeisiimme, laajentamaan olemassa olevaa tuote- ja palvelutarjoamaamme sekä seuraamaan aktiivisesti alan kehittyviä trendejä. Oman teknisen ja liiketoiminnallisen ymmärryksesi pohjalta pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi palvelutarjoamamme markkinan kehittyessä muuttuu. Meillä saat mahdollisuuden oppia lisää asiantuntevilta kollegoiltasi, kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti sekä hyödyntää osaamistasi liiketoimintamme kehittämiseen.

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Olemme IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

 

Odotamme Sinulta

  • Vahvaa ymmärrystä ja kokemusta erilaisista verkkoteknologioista ja -ratkaisuista sekä kykyä suunnitella ja kuvata korkean tason teknisiä verkkoratkaisuja erilaisiin yritysympäristöihin (LAN, WLAN, WAN, SD-WAN)

  • Liiketoimintaymmärrystä ja kustannustietoisuutta sekä kykyä sovittaa nämä asiat teknologisiin vaatimuksiin, valintoihin ja ratkaisuihin

  • Halua ja kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa ja eri sidosryhmien kanssa sekä erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

  • Perusymmärrystä ITIL-viitekehityksestä ja ICT-palvelutuotannon prosesseista

  • Halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti

  • Proaktiivista ja yhteistyöhenkistä otetta asioiden eteenpäin viemiseksi

Eniten arvostamme positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, sillä uskomme että myös tekninen osaaminen on opittavissa kun asenteesi on kohdallaan.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Tero Piuva, puhelimitse 040 507 0020 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.10.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävään valitulle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi