(Poistunut julkaisusta)

Technical Assistant
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme teollisuuden alan asiakkaallemme teknistä assistenttia Helsinkiin. Työllistyt tehtävään Barona Engineeringin kautta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Tehtävänäsi on käsitellä reklamaatioita ja parantaa osaltasi reklamaatioiden käsittelyyn liittyviä prosesseja. Keräät informaatiota esimerkiksi vasteajoista ja raportoit reklamaatioon liittyvistä toiminnoista eteenpäin. Päätyökalunasi tehtävässä on Excel sekä muut Windows-pohjaiset järjestelmät.

Sinulla on vahvat tietojenkäsittelytaidot sekä hyvät IT-taidot. Toivomme sinulta insinöörin koulutusta tai aiempaa kokemusta teollisesta ympäristöstä. Olet joustava ja yhteistyötaitoinen henkilö, jonka lisäksi omaat tarkan ja huolellisen työotteen. Tämän lisäksi kommunikoit niin suomen kuin englannin kielellä sujuvasti.

Asiakkaamme on kansainvälinen ja kovaa kasvua tekevä, uusinta teknologiaa hyödyntävä yritys. Tässä tehtävässä pääset toimimaan tärkeässä roolissa laadukkaan palvelun edistäjänä, jonka lisäksi pääset osaksi ammattimaista työyhteisöä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.