(Poistunut julkaisusta)

TECHNICAL ANALYST
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea sykähdyttäviä palvelukonsepteja ja tuotteita monialaisessa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Haemme Yritysrahoitus ja pääomamarkkinat yksikköön Technical Analystia vastaamaan sovelluskehittämisestä.

Sinun roolisi

Technical Analystina vastaat Calypso-järjestelmän sovelluskehittämisestä ja –ylläpidosta. Koodaat ja konfiguroit Calypso-järjestelmän rajapintoja ja mahdollisia laajennuksia sekä osallistut häiriöhuoltoon ja virheenkorjaukseen.

Osallistut myös kehitys- ja testiympäristöjen tekniseen ylläpitoon sekä varmistat järjestelmän tuotannon jatkuvuuden toimimalla osana päivystävää sovelluspalvelurinkiä.

Tartu mahdollisuuteen

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

Tulet mukaan reilun 10 henkilön tiimiin, jossa on koodarien lisäksi business analysteja. Tiimin sisällä roolien rajat joustavat ja teemme saumatonta yhteistyötä liiketoiminnan kanssa. Tiimimme on aidosti ketterä ja meillä on laajat vastuualueet järjestelmän kehittämisen ja tuotannon parissa. Meillä on tiivis porukka ja hyvä yhteishenki.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään pääomamarkkinoiden ytimessä maailmalla laajasti käytössä olevan järjestelmän kanssa. Olemme OPn sisällä keihäänkärkenä edistämässä uudenlaista DevOps toimintakulttuuria.

Oletko hakemamme osaaja?

Olet ennen kaikkea Java-ohjelmoinnin osaaja. Kokemuksesi pakettiohjelmistojen kehittämisestä ja integraatioista varmistaa tehtävän nopean omaksumisen. Lisäksi sinulla on osaamista tietokannoista ja Linux –alustoista. Technical Analystina pärjäät parhaiten, mikäli sinulla on DevOps-toimintamallin hyvää tuntemusta ja testausautomaatio-osaamista. Pääomamarkkinoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet ulospäinsuuntautunut ja avoin sekä sytyt vaativasta ongelmanratkaisusta. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan täysin sujuvasti myös englannin kielellä, sillä tiimin pääkielenä on englanti. Työn tekemistä sujuvoittaa, mikäli sinulla on teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto. Etsimme siis tiimityössä viihtyvää, kehittäjähenkistä koodaajaa.

Me paiskimme töitä tosissamme, mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä lujaa ammattitaitoa. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Sami Jokinen kertoo sinulle mielellään lisää puh.050-3310079. Voit myös laittaa kysymyksesi Samille sähköpostitse, sami.jokinen@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.2.2018 mennessä rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään 2 viikkoa haun päätyttyä.

Siirry hakemaan

Tarjoamme sinulle modernit ja inspiroivat tilat Vallilan pääkonttoriltamme. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.