(Poistunut julkaisusta)

Technical Account Manager
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Technical Account Manager

Haluaisitko olla rakentamassa kansainvälistä, kasvavaa liiketoimintaa? Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, joka yhdistyy tahtoon tehdä tulosta? Nautitko asiakastyöskentelystä ja oletko valmis tekemään tinkimätöntä työtä kaupallisen menestymisen eteen?

Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240.

Etsimme nyt Technical Accoung Manageria Cygate Oy:hyn.

Haemme kasvavaan joukkueeseemme voitontahtoista ja yhteistyötä rakentavaa asiakasrajapinnan ammattilaista Helsinkiin. Tehtävänäsi on sinulle nimettyjen asiakkuuksien teknisten ympäristöjen kehittäminen, laadun varmistus sekä kaupallinen yhteistyö yhdessä asiakkuuteen nimetyn Key Account Managerin kanssa. Tehtävässä onnistuminen vaatii sekä teknistä että kaupallista osaamista. Tarjoamme sinulle paikkaa dynaamisessa tiimissä, jonka asiakastoiminta on ammattimaista ja osaaminen korkealla tasolla. Raportoit Technical Account Management tiimin esimiehelle.

Tarjoamme sinulle

* Mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista asiakastyötä

* Mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi alan johtavassa ICT -yrityksessä
* Kansainvälisen ja innostavan työympäristön
* Huippukollegat
* Mahdollisuuden kehittyä urapolulla
* Pienen yrityksen ketteryyden ja ison konsernin edut samassa paketissa

Odotamme, että sinulla on:

* Vahvat näytöt onnistuneesta asiakastyöstä

* Tekninen tausta
* Kyvykkyyttä suunnitelmallisuuteen tavoitteiden saavuttamiseksi
* Halu kehittää osaamistasi jatkuvasti
* Vähintään ammattikorkeakoulutason tutkinto
* Sujuva suomen- ja englanninkielen taito

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Jenni Kiikka, puhelimitse 040 515 3044 tai sähköpostitse jenni.kiikka@cygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.3.2018.