(Poistunut julkaisusta)

Tech Lead, Myymälän mobiilit työvälineet
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Vähittäiskaupan myymälätyöskentelyn digitalisaatio konkretisoituu myymälähenkilökuntamme käytössä oleviin mobiililaitteesiin. Kiinnostaisiko sinua siirtää tulevaisuuden visiomme kehityksen roadmapille ja johtaa kehittämistämme kohti tulevaa? Haemme nimittäin nyt henkilökuntamme käytössä olevan järjestelmän ja mobiililaitteen kehitysvastuuseen työkaveria Tech Lead -rooliin.

Tämä rooli on siinä mielessä ainutlaatuinen, että tulet kehittämään maailmanluokan järjestelmää ja työkalua vähittäiskaupan myymälätoiminnoille. Käsissämme on niin tulevaisuuden vähittäiskaupan työntekijä- kuin asiakaskokemuskin. 

Yksikkö, johon nyt työkaveria haemme, kehittää ja ylläpitää vähittäiskauppamme eri ketjuille järjestelmiä alueosuuskauppojemme käyttöön. Järjestelmät ovat joko kaikille yhteisiä tai alueosuuskauppakohtaisesti räätälöityjä toteutuksia. Sinun tehtävässäsi kyse on ryhmätasoisesta järjestelmästä, jonka ensimmäinen versio on otettu käyttöön. Mitä tapahtuu seuraavaksi, siinä sinä astut kuvaan mukaan.

Tarkemmin tehtävästäsi

Tulet työskentelemään kehitysvastaavana johtaen järjestelmämme jatkokehitystä. Sinulla on tällöin näkemys teknisten ratkaisujen toteuttamisesta tuodessamme mobiililaitteelle uusia kyvykkyyksiä. Kentältä saatu palaute kääntyy käsissäsi näkemyksesi mukaisiksi teknisiksi ratkaisuiksi ja askeleiksi kehitysroadmapillamme.

Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja jatkuvien palveluiden kanssa. Toisaalta sovitat kehitystyön yhteen useiden ryhmässämme käynnissä olevien kehityshankkeiden tarpeiden ja tavoitteiden kanssa. Kommunikointisi järjestelmän toimittajan sekä muiden sidosryhmien ja rajapintojen kanssa onkin jatkuvaa.

Luontaisetu työssäsi onkin laaja näkymä koko vähittäiskaupan tekemiseen. Projektitoimintaa, jatkokehitystä, testaamista, demoja, kentälle jalkautusta, käyttäjäkoulutusta, tiedonvälitystä – tätä ja takuulla paljon muuta sisältyy arkeesi, kun johdat yhden edistyksellisimmän vähittäiskaupan järjestelmän evoluutiota.

Työsi iso kuva – ainutlaatuinen tilaisuus

Vähittäiskauppamaailmamme on mielenkiintoisessa muutoksessa. Meillä on suuri määrä kaupan digitaaliseen murrokseen liittyviä kehityshankkeita käynnissä. Tämä tuo haasteita työllesi mutta yhtä lailla kaistaa tehdä ja rakentaa jotain, mitä kukaan ei ole aiemmin tehnyt. Miksi muuten tämä on mielestämme sinulle ainutkertainen tilaisuus?

  1. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle luonnolliset rajapinnat verkostoitua ja vaikuttaa hyvin laajasti ryhmämme kehitystyössä. Työsi vaikuttavuus on merkittävä, kun ajatellaan myös yli 2,4 miljoonan asiakasomistajamme arkea ja elämää.
  2. Mitä olemme maailmalla benchmarkanneet, myymälätoimintojemme kehitystyö on ehdottomasti sitä terävintä kärkeä. Tilaisuus on mielestämme erityinen oman osaamispääomasi kasvattamisen kannalta.
  3. Tulet tekemään kehitystyötä hyvin kehitysmyönteisessä ympäristössä. Rinnallasi on paljon osaamista ja varmasti riittävät resurssit työllesi, kun se tukee ryhmämme strategiaa. Kiinnostus työtäsi kohtaan onkin laajaa ryhmämme sisällä.
  4. Tässä roolissa sinun on mahdollista tehdä työsi niin hyvin kuin osaat. Et hae oikopolkuja tai vedä täpärästi yli riman. Vaatimustasomme on kova ja laatu yksi prioriteeteistamme. Työmme on siten mielekästä ja mielestämme motivoivaa.
  5. Kehitystyössä tulee eteen asioita, joihin ei aina osaa varautua. Meillä on kuitenkin toimivat prosessit, ja vahva yhteinen näkemys tulevasta, jotka tasoittavat pahimmat pomput tieltämme.

Vaikka olemme yli 250 osaajan IT-organisaatio, kokoluokkamme ei estä meitä olemasta ihmisen kokoinen, toisistamme välittävä ja huolta pitävä organisaatio. Tässä porukassa töitä paiskitaan tosissaan mutta ei totisesti. Jäykistelyn jätämme suosiolla muille. Meillä on tapana tarttua asioihin nopeasti ja löytää yksin tai yhdessä toisinaan epäsovinnaisempiakin ratkaisuja. Uskallamme myös olla asioista eri mieltä. Yhtä kaikki – me saamme asioita ja tuloksia aikaan.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä tehtävä olla omiaan juuri sinulle?

Odotuksemme sinua kohtaan

Mielestämme on oleellista, että sinulla on kokemusta ammattikäyttöön suunnattujen järjestelmien ja niiden ratkaisujen kehittämisestä. Sinulla on itselläsi kehittäjätausta, mikä auttaa sinua ottamaan kantaa teknisiin toteutuksiin. Kokemuksesi auttaa sinua myös kommunikoimaan ja vaikuttamaan eri suunnista asioita tarkastelevien verkostossa, kuten myös priorisoimaan ja tekemään päätöksiä.

Tämä työ vaatii sinulta kykyä organisoida ja toimia erilaisten intressien ja näkemysten vastavedossa. Oletkin jämäkkä diplomaatti, joka osaa argumentoidusti tuoda oman näkemyksensä esiin, mutta yhtä lailla kuuntelee ja antaa sijaa toisille. Kokemuksesi näkyy myös varmuutena ja kykynä vastaanottaa palautteesta se oleellinen.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 7.12.2020 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Erno juttelee mielellään lisää niistä kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten 19.11. klo 9-11 ja 2.12. klo 14-16 numerosta 050 351 4641. Voit myös laittaa sähköpostia erno.ratia@sok.fi.