(Poistunut julkaisusta)

Teatteripäällikkö Finnkino Plaza Oulu
Finnkino Plaza

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Suomen suurin elokuvateatteriketju Finnkino etsii nyt uutta teatteripäällikköä Ouluun. Finnkino Oulun Plaza on 8-salinen teatteri, jossa työskentelee tällä hetkellä 20 henkilöä. Plazassa käy vuosittain yli 300 000 katsojaa ja se tarjoaa elokuvien katsomiseen ainutlaatuiset puitteet.

“Everything I learned, I learned from the movies.” - Audrey Hepburn

Haemme nyt Oulun Plazaan teatteripäällikköä johtamaan ja kehittämään elokuvateatterin toimintaa, henkilöstöä ja asiakaspalvelua. Työskentely-ympäristönä sinulla on inspiroiva elokuvamaailma, johon saat tuoda oman värikkään persoonasi ja osaamisesi. Teatteripäällikkönä vastaat Oulun Plazan käytännön arjesta sekä johtamisesta. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Toimit työssäsi asiakaspalveluvastaavien esimiehenä, joten toivomme sinulta kokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä organisointitaitoja. Mikäli sinulta löytyy intohimoa teatterin toimintojen kehittämiseen, olet jo askeleen lähempänä tätä teatteripäällikön työtehtävää. Hyvä teatteripäällikkö näyttäytyy alaisilleen valmentajana, joka varmistaa sovittujen konseptien ja rutiinien suoriutumisen. Hän kykenee rakentamaan voittavan joukkueen.

Mitä ominaisuuksia odotamme sinulta:

· Kokemusta liiketoimintayksikön vetämisestä

· Vahvaa kokemusta ja näyttöä esimiestyöstä sekä ihmisten johtamisesta

· Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä paineensietokykyä

· Intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä sekä SMILE-henkisyyttä

· Alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta

· Ketjumaisen toimintamallin tuntemusta

Mitä tarjoamme sinulle:

· Aitiopaikan elokuva-alalle

· Monipuoliset ja haastavat tehtävät kasvavalta alalla

· Mahdollisuudet kehittää ja kehittyä esimiehenä

· Elokuvaedun sekä muut Finnkinon kattavat edut

Mikäli haluat käsikirjoittaa elämäsi elokuvaan hauskan ja värikkään kohtauksen teatteripäällikkönä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Tervetuloa elämysten maailmaan!