(Poistunut julkaisusta)

Team Member to Taco Bell
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme
Taco Bell -ravintolan uusi Team Member!

Taco Bell avaa ravintolan Vantaalle! Me Opteamilla etsimme nyt suurella sydämellä ja innostuksella varustettuja tulevaisuuden tähtipelaajia VANTAAN ravintolaan: Oletko sinä yksi heistä?

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa parasta asiakkailleen sekä haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi, niin osana tiimiäsi kuin yksilönäkin. Uutena Team Memberinä osallistut palkalliseen kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulee sinulle tutuksi. Tämä työ sopii niin lisätienestiä kaipaavalle kuin isompia työtunteja hakevalle uudelle tacobelliläiselle.

Minkälaisia tyyppejä haemme?

Team Memberinä olet innostunut hoitamaan tehtäviäsi positiivisella innolla ja suurella sydämellä. Jos olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä ja omaat vähintään kohtuulliset taidot englanninkielessä, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten!

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä HUNGRY tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" -asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.

Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.

Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.

Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.

Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.

Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Taco Bell on Kaliforniassa 1962 perustettu kansainvälinen, maailman suurin meksikolaistyylinen franchise-periaatteella toimiva pikaruokaketju, jolla on 6500 ravintolaa 26 maassa. Taco Bell tarjoaa tilauksesta tehtyjä räätälöityjä tacoja, burritoja, quesadilloja ja nachoja hyvällä palvelulla, nopeasti ja helposti joko paikan päällä nautittaviksi tai kotiin vietäviksi.

Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa. Innostuitko? Sitten haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi et halua enää luopua siitä! Hae nyt, sillä koulutukset käynnistyvät jo heinäkuun puolessa välissä!

Lisätietoja tehtävästä saat:

HR-koordinaattori Laura Haikara, +358 457 8815 372 (Opteam)

Henkilöstökonsultti Heidi Matikainen, +358 505 958 058 (Opteam)

Eduksi luettavat asiat: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito