(Poistunut julkaisusta)

Team Member TACO BELL Tennispalatsi, Helsinki
Restel Mexican Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme
Taco Bell -ravintolan uusi Team Member!

Live Más with Taco Bell – elä enemmän myös töissä! Taco Bell Helsingin Tennispalatsi etsii täyttöä tiimiinsä!

Me Baronalla etsimme nyt suurella sydämellä ja innostuksella varustettua tulevaisuuden tähtipelaajaa Helsinki Tennispalatsin ravintolaan: Oletko sinä yksi heistä?

Sopimustuntimäärä on 63h/3vko ja työvuoroja on ma-su välillä, vaihdellen aamuvuorosta iltavuoroon. Tämä sopimusmäärä sopii opiskelun oheen mikäli pystyt joustavasti tekemään myös aamu-, päivä- ja yövuoroja arkipäivisin.

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa parasta asiakkailleen sekä haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi, niin osana tiimiäsi kuin yksilönäkin. Uutena Team Memberinä osallistut palkalliseen kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulee sinulle tutuksi. Tämä työ sopii niin lisätienestiä kaipaavalle kuin isompia työtunteja hakevalle uudelle tacobelliläiselle.

Minkälaisia tyyppejä haemme?

Team Memberinä olet innostunut hoitamaan tehtäviäsi positiivisella innolla ja suurella sydämellä. Jos olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä ja omaat vähintään kohtuulliset taidot englanninkielessä, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten!

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä HUNGRY tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

  • Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" -asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.
  • Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.
  • Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.
  • Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.
  • Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.
  • Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Innostuitko?

Sitten haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Ja tästä myös tunnustuksena Taco Bell palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Hae nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Barona toimii rekrytoinnin yhteystyökymppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä