(Poistunut julkaisusta)

Team Member TACO BELL Nihtisilta, Espoo
Restel Mexican Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Live Más with Taco Bell – elä enemmän myös töissä! Taco Bell avaa ravintolan Espoo Nihtisiltaan!

Me Baronalla etsimme nyt suurella sydämellä ja innostuksella varustettuja tulevaisuuden tähtipelaajia Espoo Nihtisillan uuteen, kesäkuun lopulla avattavaan ravintolaan: Oletko sinä yksi heistä?

Huomioithan, että kyseessä ei ole kesätyö vaan etsimme pidemmäksi aikaa sitoutuneita Tacobelliläisiä avaustiimiin luomaan uutta ravintolaa. Sopimustuntimäärä on 30-90h/3vko ja työvuoroja on 24.6.2019 alkaen ma-su välillä, vaihdellen aamuvuorosta iltavuoroon. Pienempi sopimustuntumäärä sopii myös opiskelun ohelle.

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa parasta asiakkailleen sekä haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi, niin osana tiimiäsi kuin yksilönäkin. Uutena Team Memberinä osallistut palkalliseen kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulee sinulle tutuksi. Tämä työ sopii niin lisätienestiä kaipaavalle kuin isompia työtunteja hakevalle uudelle tacobelliläiselle.

Minkälaisia tyyppejä haemme?

Team Memberinä olet innostunut hoitamaan tehtäviäsi positiivisella innolla ja suurella sydämellä. Jos olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä ja omaat vähintään kohtuulliset taidot englanninkielessä, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten!

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä HUNGRY tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" -asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.

Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.

Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.

Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.

Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.

Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Innostuitko?

Sitten haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Ja tästä myös tunnustuksena Taco Bell palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Hae nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Barona toimii rekrytoinnin yhteystyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä