(Poistunut julkaisusta)

Team Manager
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Tiedonhallinta on tulevaisuutta - haluatko olla mukana ohjaamassa tiedonhallinnan kehitystä?

M-Filesin tuotekehityksen sydän sijaitsee päämajassamme Tampereen Hervannassa, jonne nyt etsimme Team Managereita kasvuamme tukemaan.

Millaista työsi M-Filesin tuotekehityksessä on? 

Pääset mukaan kehittämään M-Files-tuotettamme monipuolisissa tehtävissä. Team Managerina vastuisiisi kuuluu tiimisi päivittäisen toiminnan johtaminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Koordinoit yhteistoimintaa muiden tuotekehityksen tiimien kanssa. Toimit tiimissäsi työskentelevien tiedonhallinnan ammattilaisten esimiehenä, tuet heitä tehtävissään ja autat heitä kehittymään ja viihtymään työssään. Tärkeimpiä tavoitteitasi on tyytyväinen tiimi.

Tehtävässä saat olla mukana myös käytännön kehitystyössä. Ohjelmointikielinä meillä ovat C++, C# ja JavaScript, joista yhden tai useamman tunteminen auttaa sinua suoriutumaan tehtävässäsi ja tekemään oikeita päätöksiä tehokkaasti.

Mitä toivomme sinulta? 

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aitoa halua toimia tiimin jäsenten lähiesimiehenä. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, vastuunottokykyä sekä kykyä innostua uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä. Vankka kokemus työelämästä ja ohjelmistojen tuotekehityksestä, joko kehitys-, testaus- tai johtotehtävissä, sujuvoittavat arkeasi. Arvostamme hyviä kommunikointitaitoja, työssäsi tarvitset hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Miksi M-Files?

Meillä saat käyttöösi uusimmat työkalut ja viimeisimmän, todistetusti toimivan teknologian. Pääset vaikuttamaan siihen, miten ideat muuttuvat tuotteeksi ja millaisia teknologioita valjastamme tiedonhallinnan tarkoituksiin. Työntekijänä olet siellä, missä päätökset tehdään ja olet mukana niitä myös tekemässä. Meillä saat äänesi kuuluviin ja kädenjälkesi näkyviin.

Tutustu kulttuuriimme urasivuillamme ja katso myös Team Managerimme Lassin ajatukset M-Filesilla työskentelystä.

Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 31.5.2019 osoitteessa www.m-files.com/careers, ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja olemme yhteydessä hakijoihin.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä? Saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti Juhani Mätöltä, juhani.matto(a)m-files.com.