(Poistunut julkaisusta)

Team Manager Telian messukonseptiin
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2017

Lähtevätkö sinun mielestäsi monet työelämän onnistumiset hyvästä esimiestyöstä? Onko sinulla palava halu ja kyky valmentaa sekä innostaa henkilöstöä pääsemään sekä omiin että yhteisiin tavoitteisiin?

Pop-up –konsepti on helmikuussa aloitettu uusi konsepti, joka jalkautuu päivittäin eri paikkoihin kohtaamaan ihmisiä. Vaikutamme myös kaikilla suurimmilla messuilla, joten täällä ei onnistuminen ainakaan myyntipaikasta jää koskaan kiinni.

Etsimme nyt valmentavaa esimiestä, joka osaa tukea ja kehittää myyjiään sekä luotsata heidät huippuonnistumisiin.

Tehtävänäsi on oman tiimisi myyjien valmentaminen ja ohjaaminen myyntityössä sekä myynnillisestä tuloksesta vastaaminen. Tavoitteet kannustavat sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi tiimisi kanssa. Valmentavana esimiehenä löydät yhdessä myyjiesi kanssa asiakkaille parhaat ratkaisut Telian monipuolisista tuotteista sekä palveluista. Päivittäinen myyntityö kuuluu työnkuvaasi ja esimiehenä osallistut uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä vastaat heidän koulutuksestaan.

Hakemallamme henkilöllä on vahva tuntemus teleoperaattorialasta, aikaisempi esimieskokemus luetaan ehdottomasti eduksesi. Sinulla on käytännönläheinen ja valmentava lähestymistapa myyntityön johtamiseen, olet energinen, oma-aloitteinen ja sytyt tavoitteellisesta tekemisestä. Toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, uskallusta toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja myynninnälkää!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvällä ja kasvavalla alalla, jossa pääset haastamaan sekä itseäsi että tiimiäsi. Kattava koulutus ja mahdollisuus edetä tehtävässä luovat motivoivan työympäristön ammatilliselle kehittymisellesi. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, tarjoamme kiinteän kuukausipalkan ja myynnin tuloksiin perustuvan kannustemallin.

Tartu hienoon tilaisuuteen heti, sillä paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pian.