(Poistunut julkaisusta)

Team Manager, Telia Pop-Up
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Oletko vailla kokoaikaista, hyväpalkkaista, nopeatempoista myyntityötä, tai mietitkö missä pääsisit kehittämään myyntiosaamistasi yhä paremmaksi? Oletko sanavalmis ja kykenet haastamaan sekä itsesi, että asiakkaasi oikeiden ratkaisujen valinnassa? Löytyykö sinulta esimiestaitoja, joilla saat tiimisi yksilöt loistamaan? Kiinnostaako lätkä?

Etsimme nyt uuteen Liiga -konseptiimme Team Manageria Pop-up pisteiden esimieheksi Tampereelle!

Telia on ostanut Liigan esitysoikeudet seuraavaksi kuudeksi vuodeksi, ja panostaa niihin suuresti uusimalla mm. kamerat ja lisäämällä mikrofoneja halleissa. Rakennamme Telian kanssa Pop Up -myyntikonseptin useisiin kiekkokaupunkeihin. Avaamme kiertäviä pisteitä kauppakeskuksiin, messuille, tapahtumiin - kaikkialle missä tavoitamme paljon asiakkaita! Päätuotteena myydään Liigan katseluoikeuksia, mutta tuotearsenaaliin kuuluvat kaikki Telian mobiili- ja laajakaistatuotteet. 

Työnkuvaasi kuuluu jokapäiväisen ohjauksen, avun antamisen, tukena olemisen ja myyntituloksista vastaamisen lisäksi myyjien kouluttaminen ja valmentaminen, sekä oma myyntityö. Palkka muodostuu kiinteästä pohjasta, omista myynneistä ja alaisten myyntituloksista. Ennen kaikkea tehtävänäsi on saada tiimisi yksilöt loistamaan.

Tarjoamme sinulle 

  • Työn suuressa Suomalaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä
  • 2000€/kk pohjapalkan + tulokseen sidottu bonus + myyntiprovisio
  • Kilpailukykyiset tuotteet, jotka auttavat sinua tuloksellisessa myynnissä
  • Työnantajan, joka pitää huolta työntekijöistään 
  • Henkilökuntaedut
  • Motivoivat myyntikilpailut edesauttamaan tuloksen tekoasi

Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä asioita rohkeasti. Odotamme että sinulla on loistavat vuorovaikutustaidot, hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja nautit uusista asiakaskontakteista sekä myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Olet jo hankkinut kokemusta aktiivisesta tarjontamyynnistä ja haluat jakaa oppeja alaisillesi. Olet positiivisella, rohkealla ja 100%:sella asenteella mukana. Ajokortista on etua. 

Kiinnostuitko? Jätä CV ja hakemus hakulinkistä tai ota suoraan yhteyttä Maxiin vaikka WhatsAppilla, puh. 0447553945. Älä aikaile, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Perustiedot

Paikkakunta: Tampere
Työaika: n. 30-40h/vko, arkisin 10-18:00 välillä ja la 11:00-18:00.
Kokemus: Myyntikokemus
Työnkesto: Toistaiseksi voimassa
Palkka: 2000€/kk pohja + provisio