(Poistunut julkaisusta)

Team Manager, Service Desk
Fujitsu Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020

Aiemman Team Managerin siirtyessä talon sisällä toisiin haasteisiin, haemme nyt joukkomme vahvistukseksi osaavaa ja innostunutta

TEAM MANAGERIA

Service Deskiin Tampereen toimipisteeseen.

Tehtävässä johdat Service Desk -asiantuntijoiden tiimiä ja varmistat, että ryhmäsi toiminta ja osaaminen vastaavat sille kohdennettujen asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tarpeita.

Olet esimies, joka auttaa tiimiään onnistumaan ja saavuttaa tavoitteensa yhdessä ryhmänsä kanssa. Valmentavana esimiehenä huolehdit siitä, että asiantuntijat viihtyvät työssään ja heillä on parhaat mahdolliset edellytykset kehittyä työssään erinomaisiksi.

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta:

  • Mielellään kokemusta Service Desk -työstä
  • Intoa kasvaa erinomaiseksi esimieheksi ja valmentavaa otetta
  • Jämäkkää ja johdonmukaista tapaa johtaa asioita ja ihmisiä
  • Itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta, asioiden aikaansaamista
  • Kykyä työskennellä nopeatempoisissa ja muuttuvissa työtilanteissa
  • Hyvää organisointikykyä sekä systemaattista ja pitkäjänteistä työskentelytapaa
  • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä positiivista ja kehittävää asennetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tuotannon toiminnan ja prosessien tunteminen on sinulle eduksi. Arvostamme kykyä kehittää olemassa olevia toimintamalleja ja ratkoa rakentavassa hengessä eteen tulevia haasteita.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitystodistuksen saaminen on työsuhteen edellytys. 

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin ja työkaverit, viihtyisän työympäristön, mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä sekä ennen kaikkea erinomaisen mahdollisuuden kehittyä esimiehenä!

Isona talona meillä on hyvät uralla kehittymisen mahdollisuudet, tsemppaavat työkaverit ja kattavat edut mm. erilaisista harrastekerhoista lounasetuun, liikuntaetuun sekä erilaisiin henkilöstöalennuksiin. Työpäivän päätteeksi sinulle on myös mahdollisuus karistaa työasiat pois mielestäsi erilaisten harrastekerhojen kautta. Meille vastuullisuus on vahvasti ankkuroitu toimintafilosofiaamme.

Haluatko osaksi tiimiämme?

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Valoma, puh. 045 211 7770 joko torstaina 3.9, maanantaina 7.9. tai tiistaina 15.9 klo 12-16 välillä tai vastaavasti noora.valoma@fi.fujitsu.com.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme! Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n pikimmiten, viimeistään 18.9.2020 mennessä.