(Poistunut julkaisusta)

Team Manager - Käyttöönotto- ja koulutustiimi
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Etsimme tiimiesimiestä käyttöönotto- ja koulutustiimiin. Tiimi vastaa mm. Netvisorin käyttöönotoista ja koulutuksista yhteensä 10 hengen voimin ja toimii asiakaspalvelumme organisaatiossa.

Mitä etsimme?

Olet intohimoinen työssäsi, ja haluat kehittää niin itseäsi kuin tiimiläisten osaamista sekä toimintatapoja. Arvostamme aiempaa kokemusta ohjelmistojen käyttöönotoista ja kouluttamisesta sekä ymmärrät myös loppuasiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita. Toimit tiiviissä yhteistyössä organisaatiomme eri henkilöiden kanssa ja varmistat, että pystymme tuottamaan lisäarvoa ohjelmistojemme avulla loppuasiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä esimiestyöstä tai ihmisten valmentamisesta. Sinulta löytyy vahvat organisointikyvyt ja haluat jatkuvasti kehittää ihmisiä ja toimintaa - olet ns. aallon harjalla. Olet järjestelmällinen ja pitkäjänteinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Mikäli sinulla on näyttöjä onnistuneista työelämän saavutuksista ja esimiestyö on lähellä sydäntäsi, voit olla etsimämme henkilö. Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa tai Helsingissä.

Oletko paras ratkaisu tiimiesimieheksi tiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi 28.9.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Virpi Laine, , puh. +358 44 7255 675.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.