(Poistunut julkaisusta)

Team Manager, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme uutta työntekijää Team Managerin positioon Helsinkiin. Päävastuullesi kuuluvat operatiivisten toimintojen hallinta, tiimisi kehittämistyö, tukeminen ja ohjaus. Työt alkavat heti kokopäiväisesti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja yhtiöstä ja tehtävänkuvasta annetaan haastatteluvaiheeseen edenneille hakijoille.
Team Manager -positiossa vastaat tiimistäsi ja sen suoriutumisesta. Olet ihmisläheinen johtaja tiimillesi ja vastaat tiimisi kehityksestä, suoriutumisesta, palautteenannosta ja muista hallinnollisista tehtävistä. Toimit tiimisi valmentajana ja kouluttajana. Osallistut tiimityön strategiseen suunnitteluun optimoiden tulostavoitteita, ja olet osana yhtiön erilaisia kehittämisprojekteja. Teet tiivistä yhteistyötä muiden Team Managereiden kanssa optimoiden asiakaspalveluratkaisuja, parantaen yhtiön palvelulaatua ja kustannustehokkuutta.
Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta rahoitusalalta, tiimin johtamisesta, sekä usean vuoden kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Tämä positio vaatii ammattimaista otetta tiiminvedosta ja johtamisesta, muutosvalmiutta ja erinomaisia yhteistyö- ja johtamistaitoja. Työntekijänä olet proaktiivinen, analyyttinen ja pidät ongelmanratkaisusta. Olet joustava ja oma-aloitteinen, sekä olet tottunut priorisoimaan ja pysymään asetetuissa aikatauluissa. Sinulta löytyy taidot projektienhallintaan ja suoritusten arviointiin, sekä hyvää ymmärrystä rahoituksen, markkinoinnin ja myynnnin prosesseista. Olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä ja dynaamisessa toimintaympäristössä, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja kehittyä mielenkiintoisessa Team Manager -positiossa kansainvälisessä yhtiössä.

Hae työpaikkaa jo tänään klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja aloitamme hakuprosessin haastatteluvaiheen. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari, email noora.paakkari@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Team Manager


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari, 0401627617


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO