(Poistunut julkaisusta)

Team Manager Baronalle Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Suunnitteletko kansainvälistä suuntaa urallesi? Etsitkö uusia haasteita, joissa saisit hyödyntää laajaa palvelutuotannon ja -johtamisen osaamistasi sekä IT-alan tuntemustasi? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla hakemamme henkilö!

Katowicen palvelukeskuksessamme työskentelee tällä hetkellä yli 35 ammattilaista erilaisissa IT – alan asiakaspalvelutehtävissä. Etsimme nyt sinua, joka haluat olla uusi baronalainen kollegamme rohkeiden yritysten yhteisössämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan , mieluiten helmi-maaliskuun aikana.

Team Manager tukee tiimiään päivittäisessä työssä

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin – on se sitten mikä vain tehokkuuden tai laadun osa-alueista ja kehittää yhteistyötä asiakkaiden kanssa sekä pitää tiimisi tietoisena muutoksista. Meille tärkeää on työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden ylläpito, joten päivittäisessä työssä pääset vaikuttamaan ja kehittämään myös tätä puolta.

Millaista henkilöä etsimme

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä mielellään IT / Service center-ympäristöstä. Toivomme myös, että service center-ympäristön resurssointi, rekrytointi ja tiimin hallinnointi on sinulle entuudestaan tuttua. Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Haemme myös vahvasti sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa heittäytyä ja pohtia tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja.

Työajat ja palkkaus

Tiimiesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelukeskuspäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen ja päivittäinen työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7 – 17 välille. Maksamme paikallisen työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka lisäksi on mahdollista ansaita bonuksia perustuen omien ja tiimisi tavoitteiden saavuttamiseen.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään omaa. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova. Valinnan osuessa kohdallesi, tulet työllistymään Baronan Puolan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka.

Jätä hakemuksesi!

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään! Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Jarita Laitinen arkisin klo 9 -15 numerosta 0408382804.