(Poistunut julkaisusta)

Team Leader
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 6 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Haluatko olla mukana luomassa lisäarvoa asiakkaillemme ja meidän tiimiläisille? Löydämme asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja ajankohtaiset neuvot liiketoiminnan tueksi. Valmennat tiimiäsi loistamaan työssään. Tule osaksi meidän  ammattitaitoista ja hyväntuulista taloushallinnon tiimiämme! 

Haemme Tampereen yksikköömme 

Team Leaderia

Tehtävässä

  • Autat asiakkaitamme menestymään kehittämällä heidän taloushallinnon prosesseja esimerkiksi hyödyntämällä järjestelmien automaatiota, tekoälyä, robotiikkaa ja analyyttistä raportointia
  • Kehität tiimisi toimintatapoja ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, kokeneiden kollegoiden tukemana
  • Tartut esihenkilötyön haasteisiin valmentavalla otteella 
  • Olet osa neljän esihenkilön muodostamaan ohjausryhmää ja autat löytämään parhaat tavat johtaa yksikköämme
  • Hyödynnät mahdollisuudet oman osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa ja esihenkilötyössä

Toivomme että sinulla on taloushallinnon osaamista, halua oppia ja kehittyä sekä innostusta esihenkilönä toimimiseen. Eduksi katsomme Netvisor -järjestelmäosaamisen. Tehtävä on muokattavissa valittavan henkilön kokemuksen ja toiveiden mukaan. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä!

Tampereen yksikkömme koostuu 22 kolmessa tiimissä työskentelevästä taloushallinnon huippuosaajasta. Olemme dynaamisia, jämptejä ja eri näkökulmat huomioon ottavia. Asiakkaamme kiittävät asiantuntijoitamme erinomaisesta palvelusta ja sitä, että he voivat yrittäjinä keskittyä muihin töihin. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Yksikössämme on loistava yhteishenki: tuemme toinen toisiamme ja teemme asioita yhdessä. Koko porukka toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätä hakemuksesi viimeistään 21.09.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Accounting Services Niko Ruohonen arkisin, p. 040 521 9176.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter