(Poistunut julkaisusta)

Team Leader
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haluatko edetä urallasi? 

Etsimme nyt aktiivista ja innostavaa

TEAM LEADERIA 

oranssiin joukkoomme Turkuun, jossa sinua odottaa kahden tiiminvetäjäkollegasi lisäksi ison toimistomme ammattitaitoiset välittäjät. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävässäsi toimit oman tiimisi välittäjien esimiehenä ja pidät huolta siitä, että tehokkaalla tiimilläsi on kaikki tarpeellinen sovittujen aktiviteettien suorittamiseksi ja myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on omatkin myyntitavoitteet ja teet itsekin välitystoimintaa siinä missä välittäjäsikin. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle. 

Odotamme sinulta löytyvän jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai ainakin tuloksellisesta myyntityöstä. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä ja ymmärrät niiden merkityksen työssäsi. Aikaisempi kokemus kiinteistönvälityksestä, esimiestehtävistä sekä LKV-tutkinto ovat toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on asenteesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ainutlaatuisen onnistumisen mahdollisuuden tunnetun ja laadukkaan brändimme sekä Yhteismyynti™ -toimintamallin avulla. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat esimiehesi, tiiminvetäjäkollegoittesi sekä ammattitaitoisten työkaverisi sekä konsernimme edistykselliset myynnin tukipalvelut. Sinulla on myös käytettävissäsi ison konsernin yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattava koulutustarjonta työurasi eri vaiheisiin. 

Tartu nyt todelliseen kehittymismahdollisuuteen myynnin parissa osana asiantuntevaa ja tunnettua organisaatiota ja hae jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kim Stenström, p. 0500 604 182 ja aluejohtaja Pirkko Paatelo, p. 0400 523 500. 

Hae tehtävää 23.2.2020 mennessä Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.