(Poistunut julkaisusta)

Team Leader
Barona Sales Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Oletko jo tavoitteellisessa myyntityössä vauhtiin päässyt vastuunkantaja? Nautitko onnistumisista myyntitilanteissa ja haluat jakaa osaamistasi muille? Kiinnostaako sinua työskentely operaattorialalla?
Mikäli vastasit kyllä, tässä voi olla mahdollisuutesi!

Haemme nyt Telian myyntitiimiin käytännönläheistä, tavoitteellista ja valmentavaa esimiestä.

Työssäsi toimit tiiviisti tiimisi kanssa päivittäisessä face-to-face kuluttajamyyntityössä ja vastaat tavoitteiden saavuttamisesta. Ylläpidät ja kehität tavoitteista syttyvän työilmapiirin, jossa jokaisella on parhaat mahdollisuudet menestyä työssään. Intohimonasi on kehittää ja motivoida omista myyjistäsi tuloksia aikaansaava tiimi.

Hakemamme henkilö voi olla vaikka operaattorialan myyjän tehtävistä kokemusta omaava tekijä, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot ja kyky toimia innostavasti asiakasrajapinnassa. Haluat ottaa urallasi vastuuta omien tavoitteiden lisäksi myös itsesi- sekä tiimisi kehittymisestä.

Toivomme sinulla olevan erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Operaattorialan tuotteiden ja palveluiden tuntemus vähintään perustasolla auttaa sinua pärjäämään työssäsi. Olet näppärä ongelmanratkaisussa eikä sinulla mene sormi suuhun hankalimmissakaan tilanteissa. Ennen kaikkea toivomme, että olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja noudatat annettua ohjeistusta. Etsit jatkuvasti tapoja kehittää itseäsi, taitojasi ja osaamistasi sekä viedä niitä myös käytäntöön. Olet tuloshakuinen heittäytyjä ja valmis antamaan tiimillesi kaiken huomiosi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä kasvamaan ja kehittymään tiimisi kanssa urallasi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä organisaatiolta hyvän tuen tehtävän hoitamiseksi.

Työsuhde on vakituinen ja solmitaan Baronan kanssa. Tarjoamme tehtävään kiinteän kuukausipalkan ja myynnin tuloksiin perustuvan kannustemallin.

Hakuaika on lyhyt, tartu mahdollisuuteen heti, niin jatketaan keskustelua.