(Poistunut julkaisusta)

Team Leader
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Team Leader K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Team Leaderia Keskon Palvelukeskuksen (Business Services Centre) Record to Report (R2R) Chief Accounting yksikköön perhevapaan sijaisuuteen. Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 1.12.2019. Tehtävä esimiehenä on määräaikainen, minkä perusteena perhevapaan sijaisuus. Tämän jälkeen työsuhde jatkuu vakituisena asiantuntijatehtävänä kirjanpidon tiimissä.

Yksikössä hoidetaan asiakasyhtiöiden yhtiötason kirjanpito aina IFRS-tulokseen asti. Pääkirjanpidon tehtäviin kuuluvat myös mm. huolehtiminen viranomaistilityksistä, veroilmoituksen laadinta, käyttöomaisuuskirjanpito, asiakasyhteistyö ja osallistuminen SAP-järjestelmätestauksiin sekä SAP GLCO masterdatan ylläpito. Yksikkö tehtävineen jakautuu kahteen tiimiin ja vetämässäsi tiimissä työskentelee n. 10 kokoaikaista pääkirjanpitäjää, lisäksi sinulla voi olla alaisuudessasi tarvittaessa töihin kutsuttavia lomatuuraajina / yllättäviä ruuhkatilanteita purkamassa.

Team Leaderinä vastaat tiimissäsi tehtävistä töistä, niiden laadusta ja tuotannon toteutumisesta sovituissa aikatauluissa ohjeiden mukaisesti. Osallistut myös töiden ja prosessien kehittämiseen. Ohjaat tiimiläisiäsi saavuttamaan asetettuja tavoitteita ja seuraat niiden toteutumista. Huolehdit, että tiimisi työvälineet ovat kunnossa ja työohjeet ajan tasalla - näin varmistat tiimisi tehokkaan toiminnan samalla tukien ja ohjeistaen tiimiläisiäsi. Lisäksi huolehdit tiimisi henkilöresurssoinnista ja varamiehityksestä.

Toteutat toimintasuunnitelmaa yksikkövastaavan ohjauksessa ja yksikkösi johtoryhmän jäsenenä. Kehität aktiivisesti tiimisi töitä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Osallistut tiimin töihin liittyviin järjestelmähankkeisiin ja käyttöönottoihin, lisäksi olet mukana haltuun ottamassa tiimiin mahdollisesti tulossa olevia uusia töitä. Vastaat muutosten ja kehityspiirteiden tehokkaasta läpiviennistä tuotannossa. Varmistat sujuvan tiedonkulun oman tiimisi ja eri sidosryhmien (sisäiset/ulkoiset) välillä. Olet osa positiivista työyhteisöä: ylläpidät ja kehität hyvää työilmapiiriä tiimissäsi. Tehtävässäsi raportoit R2R Chief Accounting -yksikön HFP:lle.

Keskon Palvelukeskus tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 250 henkilöä.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa, jossa on vahva kirjanpidollinen suuntaus
Työelämässä kartutettua hyvää taloushallinnon prosessien ymmärrystä
Halua ja taitoja toimia esimiehenä - luontaista kykyä toimia tiiminvetäjänä
Muutosmyönteisyyttä ja aitoa kykyä kehittää ja kyseenalaistaa toimintoja
Valmiutta muuttaa ketterästi tiimin toimintatapoja projektien, uusien töiden tai tehokkuuden nimissä
Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kyseenalaistamista
Yhteistyötaitoja yli yksikkö/tiimirajojen ja halua asioiden positiiviseen ratkaisuun yhdessä sidosryhmien kanssa
Hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä myös yllättäviin ja nopeastikin muuttuviin tilanteisiin
IT-osaamista (mm. SAP, MS Office työkalut)
Hyvää englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)


Tarjoamme sinulle

Haasteellisen ja monipuolisen esimiestehtävän nykyaikaisten taloushallinnon järjestelmien parissa
Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki ja ammattitaitoiset työtoverit
Nopeasti kehittyvän toimintaympäristön, jossa panostetaan uudenlaisiin tapoihin tehdä työtä
Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
Hyvät henkilökuntaedut
Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat


Arvostamme

Kokemusta pääkirjanpitotiimissä tehtävistä töistä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi