(Poistunut julkaisusta)

Team Leader
OneMed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

OneMed Oy etsii joukkoonsa kokenutta Team Leaderia tehokkaaseen asiakaspalvelu tiimiinsä.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta asiakaspalvelusta, operatiivisesta ohjaamisesta sekä esimiestyöstä. Call Center logiikan ymmärtäminen ja järjestelmien käyttö on sinulle tuttua. Sinulla on vahva halu ymmärtää teknisesti monimuotoista palveluympäristöä ja sen työkaluja. Omaat dynaamisen ja positiivisen otteen, jolla johdat tiimiä hyviin tuloksiin. Nautit asiakkaiden haasteisiin ja kysymyksiin vastaamisesta sekä tiedon jakamisesta. Sinulle tuottaa suurta iloa onnistunut prosessi ja hyvät tulokset. Olet mahdollisesti toiminut tavaralogistiikan tai  terveydenhuollon parissa ja tiedät, miten voit hyödyntää aiemmin saamaasi tietoa ja kokemusta uudessa tehtävässäsi, omaat vahvan ”Can Do-asenteen”.

Hakemamme Team Leader vastaa päivittäisestä palvelun laadusta ja asiakastyytyväisyydestä, osallistumalla myös itse aktiivisesti palvelun tuottamiseen. Asiakaskunta koostuu julkisesta sekä yksityisestä terveydenhoidosta.  Olet tärkeässä roolissa tiimin esimiehenä missä johdat alaisiasi omalla tekemiselläsi sekä luot motivoituneen ilmapiirin missä toisten työtä arvostetaan. Määrität tiimillesi palveluprosessit, sekä mittarit, joiden toteutumista seuraat aktiivisesti. Toimit asiakaspalvelun käyttämien työkalujen pääkäyttäjänä. Osana päivittäistä tekemistäsi on myös palveluviestinnän kehittäminen. 

OneMed Oy tuo maahan, markkinoi, myy ja jakelee laajaa tuotevalikoimaa, joka palvelee sekä perus- että erikoissairaanhoidon tarpeita. Yhtiön toimipiste sijaitsee Helsingissä osoitteessa Metsäläntie 20, 00320 Helsinki.

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoitotuotteiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys. Terveydenhoidon lisäksi vahvistamme asemaamme jatkuvasti myös muiden toimialojen tukkurina. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Baltian maissa, Virossa sekä Hollannissa. 

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki terveydenhoitoon tarvittavat tuotteet ja laitteet alan johtavilta valmistajilta. Päämiesedustusten lisäksi panostamme ja kehitämme omia evercare®- ja SELEFA®-tuotemerkkejämme, jotka ovat nopeasti saavuttaneet asiakkaidemme keskuudessa suosion luotettavina, turvallisina ja laadukkaina tuotteina. 

OneMedin palvelut ja toiminnot perustuvat vahvaan osaamiseen. Toimittajana OneMed tarjoaa ammattitasoisen ja keskitetyn One Partner -yhteistyökumppanuuden Pohjois- ja Itä-Euroopan markkinoille. Strategisena tavoitteenamme on tarjota kokonaisratkaisut tarvikkeiden ja laitteiden hankintaan.

Hakuaika päättyy 16.10.2019.

Mikäli OneMed Oy yrityksenä ja tämä tärkeä Team Leaderin tehtävä tuntuu sinulle oikealta, ole yhteydessä! Lisätietoja tästä mielenkiintoisesta ja haasteellisesta mahdollisuudesta antaa johtava konsultti Markus Lumme, Oy Nordic Progress Ab, p. 040 7743844.