(Poistunut julkaisusta)

Team Leader
Kloss Hold Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Kloss Hold on lentokenttäpromootioon ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut myynti- ja markkinointitoimisto. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme erilaisia kokonaisuuksia tavoittaaksemme tarkoin kohdennettuja asiakasryhmiä kansallisesti ja kansainvälisesti. Bergenissä, Norjassa sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi toimimme Oslossa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä. Olemme kasvuyritys ja tarvitsemme nyt lisää motivoitunutta työvoimaa parantaaksemme ja laajentaaksemme palveluitamme. Tällä hetkellä työskentelemme sellaisten arvostettujen yritysten, kuten Bank Norwegian, Norwegian Air Shuttle, Ditt Sted Eiendomsmegling, Skjoldnes Utvikling, Coop Norge, kanssa. Kiinnostuitko? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan!

 

Team Leader

 

Juuri nyt haemme Helsinki-Vantaan Lentokentällä jo toimivaan projektiimme kunnianhimoista ja motivoitunutta Team Leaderia. Etsimme henkilöä, joka on jo todistanut pystyvänsä tulokselliseen myyntiin ja jolla saattaa olla jo kokemusta esimiestyöstä ja oman myyntiryhmän johtamisesta. Osana perehdytystä pääset näyttämään osaamisesi myös myyjänä. Tehtävään valittava henkilö motivoituu tavoitteista ja pystyy omalla esimerkillään nostamaan koko ryhmän tulosta. Esimiehenä työhösi kuuluu myyntityön lisäksi tiimin johtaminen, motivointi, tavoitteiden asettaminen ja niihin pääseminen, myyjien rekrytointi ja kouluttaminen, työvuorojen laadinta ja raportointi. Tehtävässäsi saat tukea muilta Team Leadereilta ja vastaat työstäsi Suomen Country Managerille, sekä yrityksen COO:lle.

 

Etsimme sinua, joka olet sitoutunut yhteiseen tavoitteeseen ja jolla on halua kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Toivomme sinun omaavan seuraavia taitoja:

 

  • Tiimityöskentelytaitoja ja halua saavuttaa yhteisesti sovitut tavoitteet
  • Sitoutunut ja motivoiva
  • Luotettava
  • Tulos orientoitunut, haluat saavuttaa ja ylittää tavoitteet
  • Puhut sujuvasti suomen kielen lisäksi ruotsia tai englantia

 

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän
  • Jännittävän ja kansainvälisen työympäristön
  • Rennon ja dynaamisen työilmapiirin ja mahtavat kollegat!
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

 

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastataan numerosta +358 40 7484 186 ma-pe klo 9-15 välillä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jussi@klosshold.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.