(Poistunut julkaisusta)

Team leader
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 2500 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Tunsit aikaisemmin meidät nimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Haemme Helsingin yksikkömme kasvun tueksi


Team leaderia


Meillä Azetsilla taloushallinnon asiantuntijoille asiakaspalvelu, konsultoiva ote ja sähköinen taloushallintomaailma ovat ehdottomasti tätä päivää. Elämme ja työskentelemme joka päivä arvojemme mukaan: henkilökohtainen, täsmällinen, vastuullinen ja askeleen edellä.


Tiimiesimiehen roolissa vastaat asiantuntevan tiimisi päivittäisestä tukemisesta, työnjohdosta ja toimintatapojen kehittämisestä, sekä pienten ja keskisuurten asiakkaidemme taloushallinnon asiantuntijapalvelusta.


Edellytämme sinulta kokemusta esimiestehtävistä tai luontaista kiinnostusta esimiehenä toimimiseen. Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. Pidät tärkeänä ja edesautat tiimisi tavoitteiden saavuttamista, asiakastyytyväisyyttä sekä henkilöstön sitoutumista. Olet innokas päivittämään ja jakamaan osaamistasi.


Sinulla on vahva käytännön osaaminen laskennasta, omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa. Olet aktiivisesti mukana asiakaspalvelun kehittämisessä, ja hyödynnät mahdollisuudet myös oman osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, laskennan kokemusta sekä paineensietokykyä useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta. Tilitoimistokokemus sekä Netvisorin tai muiden pilvipalvelu-muotoisten taloushallintojärjestelmien tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Työkieli on pääasiallisesti suomi, hyvä englannin ja ruotsin kielen taito ovat eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kannattavassa ja vahvasti kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja -järjestelmät. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Toimistomme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 12.10.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.


Lisätietoja tehtävästä antaa Hannele Marjanen, hannele.marjanen@azets.com, puh. +358 40 178 4343 (arkisin klo 9-15).