(Poistunut julkaisusta)

Team Leader
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Oletko aktiivinen ja innostava esimies, joka haluaa auttaa tiimiään menestymään? Pidätkö työskentelystä nopeatempoisessa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme tiiminvetäjä rahoitustuotteiden loppuasiakaspalveluun. 

Tehtäviisi kuuluvat noin kahdenkymmenen hengen asiakaspalvelutiimin päivittäisen työn organisointi, tavoitteiden seuranta, tiimin tukeminen ja motivoiminen arjen aherruksessa. Osallistut tarvittaessa myös tiimin operatiivisiin tehtäviin. Varmistat, että palvelumme toimii laadukkaasti ja ylittää asiakkaiden odotukset joka päivä. Kehität asiakaspalveluamme ja jalkautat uusia prosesseja sekä työkaluja. Pääset mukaan myös erilaisiin projekteihimme. 

Olet työskennellyt muutaman vuoden esimiestehtävissä, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Tiivis yhteistyö niin talon sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Pystyt tekemään päätöksiä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin. Sinulla on näkemystä asiakaspalvelun kehittämisestä digitalisoituvassa palveluympäristössä. Englannin kielen taito ja aikaisempi rahoitusalan kokemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen esimiestehtävän energisessä ja kansainvälisessä ympäristössä. Meillä tehdään töitä hyvällä sykkeellä ilman turhaa pönötystä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee merellisessä Kulosaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Kääriäinen keskiviikkona 9.5. klo 15–16 ja torstaina 17.5. klo 14–15 numerossa 050 446 0374.

Jos kiinnostut tehtävästä, täytä sähköinen hakulomakkeemme osoitteessa www.santanderconsumer.fi/rekry 24.5. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.