(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, ulkomaan liikenne
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ulkomaan liikenteestä vastaavaa Team Leaderia.

Työtehtävän kuvaus:

Tehtävä sisältää ulkomaan ajojen monipuolisia ajojärjestelytehtäviä, kuten kaluston varaukset ja sidosryhmäyhteistyön kehittäminen Suomessa ja ulkomailla. Tavoitteenasi on kehittää tiimiä. Myös mahdollinen esimiesvastuu on tarjolla tulevaisuudessa. Asiakasyrityksemme on erikoistunut lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, joten kokemus näistä plussaa. 

Työpaikkasi sijaitsee Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Englannin kielen osaaminen on tärkeää asiakkaiden ja sidosryhmien yhteydenpidon kannalta, saksan kielen osaaminen plussaa. Työt suoritetaan arkisin klo. 8-16. Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetuspuolen ajojärjestelytehtävistä tai ulkomaan liikenteen koordinoinnista. Eduksi luetaan kaupallinen ymmärrys logistiikka-alaan liittyen. 

 

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat arkisin 9-16, numerosta 040 689 3200. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.