(Poistunut julkaisusta)

Team Leader / Tiiminvetäjä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018
Etsimme asiakkaallemme Ouluun

TEAM LEADERIA / TIIMINVETÄJÄÄ

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva tietopalveluita tuottava yritys, jolla on toimistot Oulussa ja Helsingissä. Yrityksen tuottamat palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä soittamalla, internetissä, tekstiviestitse sekä matkapuhelinsovellusten välityksellä.

Etsimme nuorekkaaseen työympäristöön tiiminvetäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen myymään yrityksen palveluita ja tuotteita. Työ on pääasiassa B2B puhelinmyyntiä. Ensimmäiseksi työssäsi pääset olemaan mukana myyntitiimin jäsenien rekrytoinnissa. Päävastuullasi on tukea ja motivoida myyntitiimiäsi tavoitteiden sekä tulosten saavuttamiseksi.

Tiiminvetäjänä huolehdit arjen sujuvuudesta ja osallistut osaltasi myynnin edistämiseen ja olet valmis käymään tarvittaessa myös asiakaskäynneillä. Lisäksi huolehdit henkilöstösi perehdyttämisestä, ohjauksesta, opastamisesta sekä myyntitulosten raportoinnista firman johdolle. Sinulla tulee olla kokemusta esimiestehtävistä sekä näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä, jotta pystyt omalla esimerkilläsi vetämään tiimiä kohti asetettuja tavoitteita. Ominaisuuksiisi kuuluu itsenäinen työote, joustavuus, pitkäjänteisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Omalla olemuksellasi luot positiivisen työympäristön tiimillesi.

Yritys kehittää jatkuvasti palveluitaan jotta asiakkaat saisivat mahdollisimman suuren hyödyn ja tiimisi on helppo myydä tuotteita. Toimisto sijaitsee avainpaikalla Oulun ydinkeskustassa. Käytössäsi on hyvät kannustinjärjestelmät ja henkilökuntaedut, lisäksi työpaikalla panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja miellyttävään työilmapiiriin. Aktiivinen henkilökunnan koulutus on myös osa asiakkaamme toimintaa.

Tehtävässä edellytetään:
* Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
* Omatoimisuutta, paineensietokykyä, päätöksentekokykyä ja vastuullisuutta
* Ryhmätyöskentelytaitoa ja joustavuutta
* Myyntikokemusta
* Esimieskokemusta

Tarjoamme sinulle:
* Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän
* Vakituisen työsuhteen
* Kehittyneet ja joustavat työkalut myyntityöhön
* Mahdollisuuden kehittää taitojasi työn ja koulutuksen kautta
* Kilpailukykyisen kuukausipalkan ja toimipaikkakohtaisen bonuksen
* Työpaikan Oulun keskeisellä paikalla
* Hyvät työkalut tiimisi ohjaamiseen ja palkitsemiseen
* Henkilökuntaedut

Työ alkaa: 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Palkka: Pohja 2500-3500€/kk (pohjapalkka kokemuksen mukaan) + Bonukset
Työaika: ma-pe klo 8-17 välillä (liukuva).
Työsuhde: Vakituinen

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR- päällikkö Marja Parkkari +358 44 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.