(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, Service Operations
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Olet ehkä huomannut, että rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia… siispä tiimiemme kasvaessa tarvitsemme myös uuden esimiehen Helsinkiin tukemaan tiimiään ja jakamaan niin hyvät hetket kuin tiukatkin tilanteet!

Tehtävässä vastaat yhdestä palvelutuotantotiimeistämme eli nimetyn tiimin esimiestyöstä, työnjohdosta ja toiminnan kehittämisestä. Tiimiisi kuuluu 12-15 asiantuntijaa, joilla on hyvin monipuolista osaamista it-palveluista, kuten Microsoft- ja Linux-teknologioista, tietoliikenteestä, palvelinympäristöistä ja pilvipalveluista (Cloud9, Azure, AWS). Vastaatte yhdessä nimettyjen asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta.

Osaat johtaa tiimiäsi tavoiteorientoituneesti, samalla pitäen huolen itsesi ja alaistesi osaamisen jatkuvasta kehittymisestä. Sinulla on kokemusta tuotantotiimin johtamisesta ja esimiestyöstä, it-palvelutuotannosta ja ict-alan toimintamalleista. Tukeaksesi tiimiäsi parhaiten sen menestymisessä ja tavoitteiden toteutumisessa tarvitset erityisesti kokemusta teknisten asiantuntijoiden ja moniosaajien työn ohjauksesta, mikä edellyttää sinulta myös hyvää tietoteknistä osaamista ja kokemusta käyttö- ja pilvipalveluiden toimittamisesta.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset

  • kokemusta vaativassa esimiesroolissa toimimisesta ja asiantuntijoiden johtamisesta
  • it-teknologiaosaamista (palvelinympäristöt, pilvipalvelut, tietoliikenne)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä otetta esimiestyöhön ja johtamiseen
  • kykyä ottaa tuotantotiimin kehittäminen ja tehokkuus vastuullesi
  • aiempaa kokemusta it-palveluntarjoajalta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Toimit tehokkaasti paineen alaisena, ja teet johdonmukaisia ratkaisuja aikatauluhaasteista ja yllättävistä tilanteista huolimatta. Olet vastuullinen tiimiesimies, joka hoitaa vaikeatkin tilanteet asiakkaidemme ja tiimin menestymisen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme sinulle mahtavan tiimin, jonka kanssa ei tule tylsiä hetkiä ja voitte olla enemmän kuin osienne summa. Opit päivittäin uutta kivojen kollegojen kanssa ja saat mielenkiintoisia haasteita sekä huikeat mahdollisuudet kehittyä niin teknisesti kuin ammatillisesti. Esimiehemme ovat saaneet hyvää palautetta ja toimivat mielellään sparrauskavereinasi. Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten nebulalaisena saat muun muassa modernit työvälineet, kattavan työterveyshuollon sisältäen sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, hammashoitoedun sekä runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja.

Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis start-up henkinen työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja neljä kertaa vuodessa ja tapaamme toisiamme viikkovarteissa ajankohtaisten asioiden parissa. Meillä on huumoria ja aitoutta arvostava rento kulttuuri, jossa pääset työskentelemään pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Osana Telia-perhettä Nebulalla saa myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 1.6.2018 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä ja Nebulasta antaa mielellään Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.