(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, Security Operations Center
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.
 

Seuraava mahdollisuutesi

Palvelutuotantoyksikkömme Service Operations vastaa Telia Cygaten jatkuvien palveluiden osana asiakasympäristöjen pyörittämisestä, valvonnasta, ylläpidosta ja vianhallinnasta reilusti yli sadan ammattilaisen avulla.

 

Etsimme nyt Service Operations -yksikköömme Tiiminvetäjää tietoturvan huippuasiantuntijoista koostuvaan Security Operations Centeriimme. SOC-tiimi vastaa omasta ja asiakkaidemme tietoturvasta ja liiketoiminnan jatkuvuudesta. Roolissasi vastaat tiimin operatiivisesta toiminnasta ja tuet asiantuntijajoukkuettasi erityisesti vakavien tietoturvapoikkeamien käsittelyssä.

 

Security Operations Centerin tiiminvetäjänä olet keskeisessä roolissa tiimin operatiivisen toiminnan varmistamisessa, asiakaslupausten lunastamisessa ja niiden sovittamisessa prosesseihin, toiminnan ja tavoitteiden mittareiden määrittelyssä, seurannassa ja raportoinnissa. Operatiivisen toiminnan kehittäminen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa on myös osa tehtävääsi.

 

Tiiminvetäjänä Telia Cygatella

Matalan hierarkian asiantuntijaorganisaatiossamme on tärkeää, että osaat johtaa ja motivoida ihmisiä rakentamalla luottamusta vapauden ja vastuun periaatteella ja tukemalla tiimiläisiäsi sekä tiimi- että yksilötasolla. Roolissasi vastaat tiimistäsi kokonaisuutena; sekä ihmisten työhyvinvoinnista, motivaatiosta ja ammatillisesta kehittymisestä että tiimin tuloksellisesta ja tehokkaasta toiminnasta.

 

Olet valmis poistamaan esteitä tiimiläistesi henkilökohtaisen ammatillisen kehittymisen tieltä ja toimit heidän tukenaan yhteisiin tavoitteisiin pääsemisessä. Tehtävässäsi on tärkeää huolehtia, että tiimissäsi vallitsee positiivinen ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Haluat sen lisäksi toimia yhteistyössä läpi organisaation ja olet itsekin avoin oppimaan jatkuvasti uutta ja tarkastelemaan omaa toimintaasi, kehittäen sekä omiasi että koko organisaation toimintamalleja.

 

Mitä voit odottaa

Tarjoamme sinulle paikan erittäin osaavassa porukassa, haastavien ja kriittisten asiakasympäristöjen ääreltä, laadukkaan konseptin parissa. Pääset haasteelliseen rooliin, jossa työtäsi arvostetaan. Sinulla on aito mahdollisuus kehittää ja kehittyä asiantuntevien kollegoiden kanssa!

 

Tiimisi koostuu ICT-alan vahvoista tietoturva-ammattilaisista, joiden kanssa voitte yhdessä rakentaa ja kehittää tiimin toimintaa. Tiimin asiantuntijat vastaavat laajasta skaalasta erilaisten ja erikokoisten asiakkaidemme tietoturvapalveluista erilaisissa teknologiaympäristöissä.

 

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison talon edut. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Mitä odotamme sinulta

Eduksi tähän tehtävään luemme aikaisemman kokemuksesi tai ymmärryksesi korkean luokan tietoturvapalveluista sekä siihen liittyvistä teknisistä osa-alueista, kuten

  • SIEM-järjestelmät

  • tietoturvatuotteet (AV, IDPS, NGFW, EDR, SOAR)

  • tietoturvapoikkeamien hallinta

  • tietojärjestelmäkokonaisuudet ja/tai ICT-infrastruktuuri

  • raportoinnin, mittaroinnin ja toiminnan kehittäminen

  • ITIL-prosessiviitekehys ja IT-palvelutuotanto

  • tietoturvasertifioinnit, esim. CISSP, CISM

 

Aikaisemman relevantin työkokemuksen ja tietotaidon lisäksi tässä tehtävässä keskeistä on sekä kykysi että halusi johtaa ihmisiä ja kehittää omia johtamistaitojasi. Soveltuaksesi tehtävään edellytämme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta ihmisten johtamisesta joko operatiivisella tai hallinnollisella tasolla. Luonteeltasi olet palveluhenkisesti orientoitunut sekä sinulla on erinomaiset sidosryhmä- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. On myös tärkeää, että luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä sekä osaat verkostoitua ja toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.

 

Menestyäksesi tässä tehtävässä ja organisaatiossamme odotamme sinulta itseohjautuvaa, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työskentelyyn sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä suhteita. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi jatkuvasti, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Service Operations -yksikön vetäjä Hanna Pursiainen puhelimitse 040 541 6246 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.1.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 044 062 2748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

 

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassa olevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi