(Poistunut julkaisusta)

TEAM LEADER, PROJECT DEVELOPMENT
OX2

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Suomen tiimissä työskentelee tällä hetkellä noin 10 henkilöä. Vahvan kasvun tueksi haemme nyt Helsinkiin   

TEAM LEADER, PROJECT DEVELOPMENT

Tuulivoima on energiamurrosta johtava uusiutuvan sähkötuotannon muoto, josta on tullut markkinaehtoisesti kilpailukykyinen tuotantomuoto.

Haluatko sinä olla mukana Pohjoismaiden johtavan tuulivoimatoimijan vahvassa kasvussa?

Tehtävässä toimit hankekehitystiimin vetäjänä ja vastaat Suomessa olevien tuulivoimahankkeiden eteenpäin viemisestä aina investointipäätökseen asti. Huolehdit aikataulusta, resurssoinnista sekä budjetista. Tiiminne vastuulla on samanaikaisesti useita hankkeita ja olette myös mukana niiden Due Diligance prosesseissa.  Tehtävään kuulu jonkin verran matkustamista.

Odotamme sinulta sopivaa, mielellään teknistä koulutusta esimerkiksi energiatekniikan, tuotantotalouden tai rakentamisen alueelta. Olet jo hankkinut sopivaa työkokemusta ja toiminut mahdollisesti esimiehenä. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Olet vakuuttava, innostava ja energinen etkä pelkää haastaviakaan tilanteita vaan näet ongelmat mahdollisuuksina. Toimit oikeudenmukaisesti ja osaat motivoida sekä kannustaa tiimiäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän. Olet mukana mahdollistamassa suuren mittakaavan investointeja uusiutuvaan energiaan alalla, joka kasvaa voimakkaasti sekä yrityksessä, joka kasvaa ja kansainvälistyy. Tarjoamme paikan energisessä yhteisössä, jossa saat hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä kilpailukykyiset ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 11.11.2018.