Team Leader, Payroll - Kotka, Tampere
Staria Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka pystyy tarjoamaan laajat kansainväliset talouden ja toiminnanohjauksen palvelut yli 40 maahan asiakaskohtaisella tiimillä. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Vuonna 2003 Suomessa perustettu Staria on kokonaan henkilöstön sekä kotimaisen Vaaka Partnersin omistama. Staria mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan sekä seuraavan sukupolven kirjanpitoon maailmanlaajuisesti.

Haemme Starialle Team Leaderia vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen vahvistamaan palkkaliiketoiminnan yksikön esimiesjoukkoa. HR- ja palkkaliiketoiminnan johto on Tampereella ja tiimit Kotkassa ja Tampereella. Sinun tiimisi tulee olemaan Kotkassa, mutta joustavan työn mallin ansiosta voit työskennellä mistä kaupungista tahansa. Odotamme, että olet tarvittaessa valmis matkustamaan myös muihin toimipisteisiimme esimiestehtävien vaatimassa laajuudessa. Staria on voimakkaasti kasvava yritys ja tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja laajentaa vastuualuettasi. Tehtävän aloitus on sovittavissa joustavasti, mutta toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian.

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Toimit palkkatiimin lähiesimiehenä ja tehtäviisi sisältyy mm. töiden ohjausta ja järjestelyä, tiimipalaverit, one to one -keskustelut, kehityskeskustelut, koulutustarpeiden määrittely, tiimin tiedotus sekä prosessikehityksen jalkautus. Olet tiimin tukena päivittäisissä asioissa sekä työsuhteeseen että asiakastyöhön liittyen. Tunnet palkkaprosessin ja pystyt tarvittaessa itsekin osallistumaan palkanlaskentaan. Tehtävässäsi raportoit HR- ja palkkaliiketoiminnan johtajalle.

Mitkä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?

Etsimämme henkilö on palkanlaskennan ja asiakaspalvelun vahva ammattilainen, jolle muiden ohjaaminen ja neuvominen on tuttua ja jolla suuretkin kokonaisuudet pysyvät hyvin hallinnassa. Toivomme, että sinulla on halua kehittyä työssäsi ja samalla jakaa omaa osaamistasi myös muulle tiimille. Hyvä ongelmanratkaisukyky, vahvat vuorovaikutustaidot sekä kyky etsiä itsenäisesti tietoa auttavat myös menestymään tehtävässä.

Hallitset useamman työehtosopimuksen kiemurat sekä palkanlaskentaan liittyvän lainsäädännön. Konsultoiva asiantuntijarooli on sinulle luontaista ja olet myös perillä alaan liittyvistä ajankohtaisista muutoksista. Palkkojen laskemiseen käytetään Mepcoa ja Netvisoria, joten aiemmasta kokemuksesta näistä järjestelmistä on suurta hyötyä. Prosesseja kehitetään vauhdilla automatiikan ja robotiikan myötä, sillä Staria haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista modernia palvelua. Staria arvostaa erityisesti innokasta ja innovatiivista työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä ja halua omaksua uusia järjestelmiä ja menetelmiä.

Staria odottaa uusilta tähdiltään myös hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista palveluasennetta sekä kykyä ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa. Työn luonne vaatii ajoittaista joustavuutta työaikojen suhteen sekä kykyä toimia hektisessäkin työympäristössä paineen alla. Tiimit työskentelevät pääasiallisesti suomen kielellä, mutta englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Pääset työskentelemään osana modernia HR- ja palkkaliiketoiminnan tiimiä ja kehittämään ratkaisumalleja yhdessä tiimin kanssa entistä paremmaksi esimerkiksi robotiikan avulla.
  • Tutustut työssäsi asiakasyritysten mielenkiintoisiin toimintaympäristöihin. Työnkuvasi onkin monipuolinen ja pääset haastamaan itseäsi erilaisten tehtävien parissa.
  • Staria tukee sinua osaamisesi kehittämisessä ja tarjoaa laajat kehittymismahdollisuudet.
  • Työyhteisö on motivoitunut ja tiivis, täynnä positiivisia ammattilaisia. Saat kaikkien starialaisten tuen uuden työn sisäistämisessä.
  • Staria tarjoaa myös joustavat etätyömahdollisuudet, liukuvan työajan, ergonomisen työpisteen, sähköiset työvälineet, kilpailukykyisen palkkauksen sekä muita henkilöstöetuuksia.
  • Uratarinoiden kautta voit tutustua tuleviin työkavereihisi sekä Starian työkulttuuriin: https://staria.com/fi/yritys/meilletoihin/uratarinat/

 
Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Haluaisitko olla osa Starian huikeaa kasvutarinaa?
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa (aikavälillä 9.6.-17.6) Eilakaislalta Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653/ hannele.hiltunen@eilakaisla.fi  ja Helinä Lehto (aikavälillä 21.6.-9.7), puh. 050 5135 157/ helina.lehto@eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi Eilakaislan kotisivujen kautta 11.7.2021 mennessä osoitteessa  https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.
Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot