(Poistunut julkaisusta)

Team Leader pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta palvelualan yritystä!

<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->
Etsimme nyt Laatutakuu -franchising-ketjullemme TEAM LEADERIA pääkaupunkiseudulle.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on valtakunnallinen siivous- ja kiinteistöhoitoalan franchisingtoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu 1993. Ketjuun kuuluu noin 140 tehokasta ja motivoitunutta ammattilaista, jotka toimivat itsenäisinä Laatutakuu-yrittäjinä. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten sekä asuinkiinteistöjen palvelemiseen. Suomen Laatutakuu Palvelut on osa ISS Palvelut -konsernia.         


Team Leaderina vastaat yksikkömme päivittäisestä ja vuosittaisesta toiminnasta. Toimit Laatutakuu -ketjumme aluepäällikköjen sekä muiden tiimin jäsenten esimerkillisenä ja innostavana esimiehenä. Toiminnallasi  tuet, ohjaat ja vastaat arjen sujuvuudesta sekä edistät liiketoimintaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä Laatutakuuyrittäjien ja muiden työntekijöiden kanssa. Osallistut vastuualueesi toiminnan kehittämiseen ja raportoit Laatutakuun ketjupäällikölle. Tehtävä on tulosvastuullinen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 8-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä palvelutuotannon johtamisesta sekä esimiestyöstä. Olet taitava neuvottelija, luotettava liiketoiminnan kumppani sekä luontainen verkostoituja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus, erinomaiset IT -taidot ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen ohella myös englannin kielellä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kiinteistöpalvelualalta sekä franchising -toiminnasta.


Tarjoamme sinulle haastavan ja antoisan tehtävän näköalapaikalla, kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä ison ja kansainvälisen organisaation tuen ja mahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa ketjupäällikkö Veli-Pekka Kortelainen numerosta 040 744 9584.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta  heti, tai viimeistään 23.10.2019 Tutustu lisää toimintaamme osoitteessa www.laatutakuu.fi .