(Poistunut julkaisusta)

TEAM LEADER konsernin kirjanpitotiimiin
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme asiakkaallemme Kirjanpitoryhmän TEAM LEADERiä Vantaalle

Asiakkaamme on ruotsalaisen pörssiyhtiön omistama palveluyritys, joka tuottaa taloushallinnon ja logistiikan toimintoja ryhmän yrityksille, jotka toimittavat automaatioratkaisuja valmistavaan teollisuuteen sekä elektroniikka- ja telealan alihankkijoille ja loppuasiakkaille. Konsernissa on noin 120 yritystä noin 20 maassa ja henkilöstöä on noin 2300.

Haemme asiakkaallemme kirjanpitotiimin Team Leaderiä Vantaalle

Tehtävässä toimit sekä kirjanpitäjänä, että vastaat neljän hengen kirjanpitotiimistä.

Sinulla on hyvät edellytykset menestyä tehtävässä, jos sinulla on vahva kokemus taloushallinnosta sekä kokemusta yritysfuusioista ja migraatioista. Sinulla on myös kokemusta esimiesasemassa toimimisesta ja tiimin vetämisestä tai halua ja kykyä ryhtyä siihen. Kokemus ERP -järjestelmän vaihtoprojektista katsotaan eduksi. Toimit tehtävässä Group Controllerin alaisuudessa ja aktiivisena työparina.

Suomen kielen lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen taito, ruotsi on etu.

Olet vastuuntuntoinen, reipas ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet tarvittaessa joustava.

Tarjolla on mukava ja rento työilmapiiri, hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä ja menestyvässä konsernissa sekä erinomaiset henkilöstöedut ja mahdollisuudet koulutukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Oravisto Target Headhunting Oy, email: janne.oravisto@targetheadhunting.fi, puh 040 359 4744.

Hae tehtävään osoitteessa www.targetheadhunting.fi