(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2020-kampanjassa ja etsimme  kesävastaavia Team Leadereiksi jokaiselle toimistollemme 2-4 kuukauden mittaisiin kesätyösuhteisiin, ja myös osa-aikaisiin työsuhteisiin esimerkiksi hankkimaan esimieskokemusta opintojen ohessa.
 

Tehtävään haemme ennenkaikkea kunnianhimoisia, sosiaalisia ja ahkeria henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä ja innokkaita oppimaan uutta. Voit olla telemarkkinoinnin konkari tai uusi kyky, asenne ratkaisee! 

Työtehtäviin kuuluu oma myyntityö ja oman esimerkin näyttäminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen yhdessä toimistopäällikön kanssa, oman tiimin ohjaaminen sekä muut call center- toimistotehtävät.

Tarjoamme sinulle:
- Urapolun myynnin esimieheksi
- Arvokasta kokemusta henkiöstöjohtamisesta ja hyvät työtodistukset CV:hen
- Hyvän koulutuksen alan konkareilta sekä jatkuvan tuen työllesi, erittäin kattavan perehdytyksen sekä tunnetut tuotteet vauhdittamaan tuloksen tekemistä
- Kilpailukykyisen palkkauksen 


Panostamme hyvään työilmapiiriin ja meillä on tälläkin hetkellä käynnissä huikeita kilpailuita, joihin myös sinä olet oikeutettu osallistumaan. Olimme vasta New Yorkissa, Espanjassa ja seuraavana suuntaamme Italiaan ja sen jälkeen ties minne! Team Leaderit ovat myös oikeutettuja osallistumaan kaikkiin kisoihimme.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt! Etusijalla ovat henkilöt, jotka voivat aloittaa kevään aikana kevyellä tuntimäärällä esimerkiksi opintojen ohella. Tämä sen vuoksi, että ehdimme perehdyttämään Team Leaderit ennen kesätyöntekijöiden ruuhkapiikkejä.

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: mika.kekkonen@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
Mikalle 044-9770169