(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2019-kampanjassa ja etsimme  kesävastaavia Team Leadereiksi jokaiselle toimistollemme 2-4 kuukauden mittaisiin kesätyösuhteisiin, ja myös osa-aikaisiin työsuhteisiin esimerkiksi hankkimaan esimieskokemusta opintojen ohessa.
 

Tehtävään haemme ennenkaikkea kunnianhimoisia, sosiaalisia ja ahkeria henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä ja innokkaita oppimaan uutta. Voit olla telemarkkinoinnin konkari tai uusi kyky, asenne ratkaisee! 

Työtehtäviin kuuluu oma myyntityö ja oman esimerkin näyttäminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen yhdessä toimistopäällikön kanssa, oman tiimin ohjaaminen sekä muut call center- toimistotehtävät.

Tarjoamme sinulle:
- Urapolun myynnin esimieheksi
- Arvokasta kokemusta henkiöstöjohtamisesta ja hyvät työtodistukset CV:hen
- Hyvän koulutuksen alan konkareilta sekä jatkuvan tuen työllesi, erittäin kattavan perehdytyksen sekä tunnetut tuotteet vauhdittamaan tuloksen tekemistä
- Kilpailukykyisen palkkauksen 


Panostamme hyvään työilmapiiriin ja meillä on tälläkin hetkellä käynnissä huikeita kilpailuita, joihin myös sinä olet oikeutettu osallistumaan. Olimme vasta New Yorkissa ja nyt kisaamme all inclusive- matkasta Espanjaan, jossa luvassa on Road-Trip Barcelona- Villareal-Barcelona, merenranta majoitus, La-Liga ottelu livenä, hyvää ruokaa, loistavaa seuraa ja oma matkaopas.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt!

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: mika.kekkonen@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
Mikalle 044-9770169