Team Leader, Finland (Helsinki & Tour)
Face2Face Design & Communication

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Face2Face on Pohjois-Euroopan markkinajohtaja kenttämarkkinoinnissa ja viestinnän alalla. Työskentelemme kansainvälisten asiakkaiden kanssa, jotka edustavat lukuisia vahvoja ja vakiintuneita tuotemerkkejä, ja työllistämme tällä hetkellä 450 työntekijää Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Zürichissä ja Brysselissä.

 

Etsimme joukkoomme uusia Team Leadereita edustamaan asiakkaitamme myyntiedustajan tehtävissä omaa tiimiä vetäen. Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä, vastaten heidän kenttämarkkinoinnistaan sekä uusasiakashankinnasta. Työskentely tapahtuu erilaisissa toimipaikoissa, kuten kaupungin katukuvassa, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua, tai vaihtoehtoisesti Suomea ympäri kiertäen.

Kouluttaudu kanssamme Team Leaderiksi ennätysajassa ja osallistu Team Leader Trainee -ohjelmaamme, jonka tuloksena valmistut Team Leaderiksi ja pääset henkilökohtaisen kehityksen lisäksi myös vastaamaan oman tiimisi tuloksista ja kehityksestä. Team Leader Trainee -ohjelma on palkallinen, ja palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntikomissioista.

Etsimme ohjelmaan myyntikokemuksen omaavaa iloista ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään. Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutenasi, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? Oletko myös valmis kehittymään yhdessä tiimisi kanssa jakaen menestyksesi salaisuudet myös muille? Mahtavaa, sillä me etsimme juurikin sinua!

Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa. Tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön, kattavan koulutuksen, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuksia edetä urallasi. Valtaosa työntekijöistämme on 18 - 25 -vuotiaita, joten tiimimme on nuorekas ja vauhdikas.

Helsinkiin sijoittuvassa tiimissä työskentelet pääkaupunkiseudulla maanantaista perjantaihin. Brändilähettiläänä Tourilla puolestaan tulet matkustamaan ympäri Suomea työskennellen maanantaista lauantaihin, ja pääset kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin. Työyhteisö Tourilla on tiivis ja kollegat mukavia, joten kiertueelta on todennäköistä saada myös elinikäisiä ystäviä!

Lähetäthän jo tänään hakemuksesi osoitteeseen laura.lipponen@face2face.eu ja hae osaksi kasvavaa huipputiimiämme!

Meihin voit tutustua lisää: https://face2facecreatives.com

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259098
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Vantaa, Helsinki, Uusimaa