(Poistunut julkaisusta)

Team Leader Energiatiimiin
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen sekä asiakas- että henkilöstömäärämme jatkavat kasvuaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja näin ollen haemme Kuopioon innokasta Team Leaderia vaalimaan asiakaspalvelumme laatua.

Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon

TEAM LEADERIA ENERGIATIIMIIN

Pääasialliset tehtävät

Toimit uuden ja dynaamisen energiayhtiöiden laskutukseen keskittyvän asiakaspalvelutiimin Team Leaderina Contact Center -ympäristössä. Huolehdit siitä, että tiimissä hoidetaan loppuasiakkaiden palvelua ja maksuvalvontaa sovittujen mallien mukaisesti, ja vastuullasi on tiimin tavoitteiden täyttyminen sekä työn laadun varmistaminen. Olet tiimiläistesi näkökulmasta valmentaja, joka on aina valmis auttamaan ja ohjaamaan päivittäisen työn tekemisessä. Tuet ja kannustat tiimiläisiäsi energisellä otteella ja saat heidätkin innostumaan ja onnistumaan yhteisissä tavoitteissa. Sinulla on motivoimisen ja sparraamisen taidot hyppysissä, joten tiimissäsi viihdytään ja tulokset ovat nousujohteisia.

Edellytämme sinulta

Tartut innolla ja ideoita puhkuen uusiin haasteisiin ja nautit tiiminvetovastuusta. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot eikä sinulla mene sormi suuhun tiukankaan paikan tullen. Olet kartuttanut tuntemusta sähköyhtiöiden toiminnasta ja sähkön laskutukseen liittyvät asiat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Arvostamme myös liiketalouden tuntemusta, mutta ennen kaikkea asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Viestikadulla Kuopiossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi ovat hyvät henkilöstöedut sekä kattava työterveyshuolto ja vakuutukset. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän sekä ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää itseäsi nuorekkaassa ja innostavassa työympäristössä mahtavien työtovereiden kanssa.

Olisitko yksi meistä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.9. Huomaathan, että haastatteluja järjestetään jo hakuaikana.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Palvelujohtaja Sami Pyylammelta maanantaina 17.9. klo 9-12, puh. 044 774 3406.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!