(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, Accounts Payable
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Accounts payable -tiimissä hoidetaan VTT konsernin osto- ja matkalaskujen asiatarkastus, ostoreskontra sekä maksuliike ja niihin liittyvät järjestelmät. Emoyhtiön, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n, talouden erityispiirteenä on talouden eriyttäminen liiketoimintaan ja ei-taloudelliseen toimintaan sekä tavanomaisesta poikkeava arvonlisäverokäsittely. Monet tutkimusrahoituksen lähteet valtionavustuksesta kotimaisiin ja kansainvälisiin julkisiin ja yksityisiin rahoittajiin asettavat omat erityisvaatimuksensa myös laskentatoimelle.

Haemme nyt osaajaa Team Leader, Accounts Payable -tehtävään. Tehtävä on vähintään vuoden kestävä määräaikaisuus.

Tiimipäällikkönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa:
•    osto- ja matkalaskujen asiatarkastuksesta
•    ostoreskontrasta ja maksuliikkeestä
•    näihin liittyvistä järjestelmistä

Tiimipäällikön vastuulla on myös tiimin toiminnan jatkuva kehittäminen ja uusien toimintatapojen jalkauttaminen.

Odotamme sinulta:
•    tradenomin tutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta
•    arvonlisäverotuksen ymmärrystä
•    kirjanpidon osaamista
•    kokemuksen kautta syntynyttä kokonaiskuvaa taloushallinnon prosesseista
•    suomen ja englannin kielen taitoa

Kokemus käyttämistämme järjestelmistä on eduksi (Rondo R8, M2, Oracle EBS, OpusCapita), samoin kokemusta robotiikan / automaation hyödyntämisestä taloushallinnossa.

Henkilönä olet avoin, asiakaspalveluhenkinen ja panostat yhteistyöhön. Tarkkuus ja huolellisuus kuuluvat lähtökohtaisesti ominaisuuksiisi, mutta samalla hahmotat myös kokonaisuuksia. Ajoittaisen kiireen keskelläkin säilytät myönteisen asenteesi.
Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi tehtävään, mutta erityisen tärkeää on aito halu olla oman roolisi kautta tukena ja mahdollistamassa tiimin sujuva toiminta. Esimiehenä kannustat ja ohjaat tiimiäsi kohti entistäkin parempaa palvelua.

Tarjoamme:
VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää tiimin toimintatapoja ja taloushallinnon prosesseja ja kehittyä itse taloushallinnon osaajana ja esimiehenä.

Lisätietoja:
Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Maria Nuutila, VP Group Finance and Treasury, puh. +358503460342, 20.3.2020 klo 13:00 - 14:30 ja 25.3.2020 klo 13:00 - 14:30.

Haastattelut pyritään suorittamaan viikoilla 15 ja 17.

 

Haku alkaa 16. maaliskuuta 2020 ja päättyy 5. huhtikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen, määräaikainen