(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, Accounts Payable (fixed-term)
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Oletko taloushallinnon ammattilainen, joka innostuu monipuolisista tehtävistä ja toiminnan kehittämisestä? Onko sinulla vahvaa osaamista ostoreskontran tehtävistä ja kiinnostaako sinua automaation hyödyntäminen taloushallinnossa?

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Tutkijoiden lisäksi meillä työskentelee iso joukko muita ammattilaisia mahdollistamassa laadukkaan tutkimuksen toteutumista.

Haemme nyt motivoitunutta tiimipäällikköä vuoden kestävään määräaikaisuuteen ostoreskontratiimiin.

Ostoreskontratiimi on osa Group Accounting and Finance -palvelualuetta, jonka tavoitteena on tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa palvelua koko VTT -konsernille. Yhdessä tiimisi kanssa tehtävänäsi on vastata VTT konsernin osto- ja matkalaskujen asiatarkastuksesta, ostoreskontrasta sekä maksuliikenteestä ja niihin liittyvistä järjestelmistä. Taloushallinnon näkökulmasta VTT:n erityispiirteenä on talouden eriyttäminen liiketoimintaan ja ei-taloudelliseen toimintaan sekä tavanomaisesta poikkeava arvonlisäverokäsittely

Työtehtävät

Tiimipäällikkönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa osto- ja matkalaskujen asiatarkastuksesta
ostoreskontrasta ja maksuliikkeestä sekä näihin liittyvistä järjestelmistä. Osallistut aktiivisesti käytännön työhön ja lisäksi tavoitteenasi on myös tiimin toiminnan jatkuva kehittäminen ja uusien toimintatapojen jalkauttaminen.

Odotamme sinulta

  • Kokemuksen kautta syntynyttä kokonaiskuvaa taloushallinnon prosesseista
  • Tradenomin tutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Arvonlisäverotuksen ymmärrystä ja kirjanpidon osaamista
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Kokemus käyttämistämme järjestelmistä on eduksi (Rondo R8, M2, Oracle EBS, OpusCapita), samoin kokemus robotiikan ja automaation hyödyntämisestä taloushallinnossa.

Henkilönä olet avoin, palveluhenkinen ja toimit sujuvasti yhteistyössä muiden kanssa. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja huolellinen, mutta samalla hahmotat hyvin myös kokonaisuuksia. Ajoittaisen kiireen keskelläkin säilytät myönteisen asenteesi.

Aiempi kokemus esihenkilönä työskentelystä katsotaan eduksi tehtävään, mutta ennen kaikkea tärkeää on aito halu olla oman roolisi kautta tukena ja mahdollistamassa tiimin sujuva toiminta. Esihenkilönä ohjaat kannustavalla ja valmentavalla otteella tiimiä asetettuja tavoitteita kohti.

Tarjoamme

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää tiimin toimintatapoja ja taloushallinnon prosesseja ja kehittyä itse taloushallinnon osaajana ja esihenkilönä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.10. klo 9-10 ja 2.11. klo 11-12 Anna Maria Nuutila, VP Group Finance and Treasury, puh. +358503460342.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian ja viimeistään 11.11.2020.

Haku alkaa 16. lokakuuta 2020 ja päättyy 4. marraskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Määräaikaisuus, kokopäiväinen