(Poistunut julkaisusta)

Team Leader, Accounting, Lahti
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Haemme nyt Lahden yksikkömme

Team Leaderia

vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnon asiantuntijapalvelusta sekä tiimin esimiestyöstä.

Sinulla on vahva käytännön osaaminen taloushallinnon tehtävistä ja kokemusta esimiestehtävistä tai luontainen kiinnostus esimiehenä toimimiseen.

Esimiestyön ohella toimit myös asiakasvastuullisen kirjanpitäjän roolissa. Työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa, ja omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet aktiivisesti mukana asiakaspalvelun kehittämisessä.

Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. Pidät tärkeänä ja edesautat tiimisi tavoitteiden saavuttamista, asiakastyytyväisyyttä sekä henkilöstön sitoutumista. Olet innokas päivittämään ja jakamaan osaamistasi. Haluat kehittää itseäsi, ja hyödynnät mahdollisuudet osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoa sekä paineensietokykyä. Netvisorin, Procountorin tai muiden pilvipalvelu-muotoisten taloushallintojärjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksi. Työkieli on pääasiallisesti suomi, hyvä englannin kielen taito on eduksi.

Tulemme tarjoamaan mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Vuorikadulla Lahden keskustassa.

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Office Manager Sanna Kuukso, puh. 050 563 0142

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.5.2018.