Team Lead, Rakennesuunnittelu
Eltel

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2021

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 5400 työntekijää, joista Suomessa 1500, ja konsernin liikevaihto oli 938 miljoonaaa euroa tilikaudella 2020. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Suomi on sitoutunut vähentämään kasvihuonepäästöjä, siirtymään sähkön tuontiriippuvuudesta omavaraisuuteen ja korvaamaan fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaa tuotantoa. Lisäksi Suomessa oleva vanha verkko vaatii vähintäänkin peruskorjausta. Eltel tukee toimillaan näiden tavoitteiden täyttymistä ja osallistuu aktiivisesti kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Jos haluat osaksi alan kehityksen etujoukkoja, jossa tekemistä riittää tulevillekin vuosikymmenille, olisitko Eltelin tuleva

Team Lead, Rakennesuunnittelu

ja johtaisit tiimisi kohti yksikön kunnianhimoista tavoitetta: Suomen paras voimajohtojen suunnitteluyksikkö?

Team Leadina vastaat tiimisi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität 6 rakennesuunnitteluosaajasta koostuvan tiimisi toimintaa osana noin 20 henkilön voimansiirron suunnittelun - yksikköä, johon kuuluu voimansiirron suunnittelun ammattilaisia. Suurin osa tiimisi jäsenistä on teräsrakennesuunnittelun ammattilaisia, mutta myös perustussuunnitteluosaamista löytyy tiimistä. Aikasi jakautuu omiin rakennesuunnitteluprojekteihisi (noin 70% ajasta) sekä tiimin esimiestyöhön ja kehittämiseen (noin 30% ajasta). Tiimisi koostuu itseohjautuvista asiantuntijoista, jotka tukeutuvat apuusi pääosin teknisten ratkaisuiden varmistamisen osalta, mutta tukevat tarvittaessa myös sinua alan normien ja standardien sisäistämisessä.

Raportoit tehtävässäsi voimansiirron suunnittelupäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee missä tahansa Eltelin 60 Suomen toimipisteessä; kunhan olet valmis johtamaan tiimiäsi myös läsnäolollasi Espoon toimistolla säännöllisesti. Korona-aikana elteliläiset suosivat etätöitä ja tämän yhdistäminen onnistuu myös jatkossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, esimerkiksi insinööri tai DI (sähkövoimatekniikka tai rakentaminen) tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen.

Omaat kokemusta infrarakentamisen projektiliiketoiminnasta sekä suunnittelutehtävistä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, suullisesti ja kirjallisesti.

Aiempi kokemus esimiesroolissa toimimisesta on eduksi, mutta tätä tärkeämpää on kuitenkin tahtotila tiimin tulokselliseen vetämiseen sekä parhaiden käytäntöjen jalkauttamiseen.

Aiempi kokemus voimajohto- tai sähköasemaliiketoiminnasta on eduksi, mutta sopiva tausta on myös teräs-, betoni- tai vaikkapa siltarakennesuunnittelun parista hankittu kokemus.

Arvostamme kokemustasi lujuuslaskennan ja mallinnuksen parista sekä, osaamisesi mukaan, myös vaikkapa perustussuunnittelusta. Emme odota, että tunnet jo kaikki käyttämämme työkalut (mm. PLS-CADD, AutoCAD, PowerCADD, MicroStation); asiantuntijamme perehdyttävät sinut näihin mielellään.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa joukkoon -rakentamaan tulevaisuuden vihreämpää Suomea!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/3xQJurb

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456394
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi