(Poistunut julkaisusta)

Täyttöoperaattori
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Haemme Oy Woikoski Ab:n Järvenpään toimipisteelle täyttöoperaattoria tuotannon tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Täyttöoperaattori vastaa täyttölaitoksen tehokkaasta käytöstä ja prosessien sujuvuudesta. Työ sisältää mm. pullotäyttöprosessin eri vaiheiden valvontaa, sisälogistiikkaa sekä muita tuotannon tehtäviä.
Odotamme sinulta
Odotamme tehtäviin valittavilta hyvää vuorovaikutustaitoa, tarkkuutta ja aktiivista asennetta työntekoon. Eduksi luemme aiemman työkokemuksen tekniikan, prosessiteollisuuden tai kemianteollisuuden alalta ja/tai tehtävään soveltuvan teknisen alan ammattitutkinnon. Edellytämme työturvallisuusasioiden tuntemusta ja valmiutta työskennellä eri osastoilla/yksiköissä tuotannon tai logistiikan tehtävissä. Pääasiassa työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta odotamme henkilöiltä valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä omien kiinnostusten kohteiden ja taitojen mukaan. KK-palkka määräytyy Kemian perusteollisuusalan työehtosopimuksen mukaan.
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksestamme, hae tehtävään viipymättä täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi tai lähettämällä hakemus ja CV:si osoitteeseen nea.rasanen@eezy.fi Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Lisätietoja tehtävästä antaa Ollimatti Kallio/Oy Woikoski Ab p. 0400286607 6.3. klo 12-14, 12.3. klo 12-14
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Nea Räsänen, nea.rasanen@vmp.fi, +358444221260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.03.2020 mennessä.