(Poistunut julkaisusta)

Täyttöoperaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme täyttöoperaattoria Järvenpäähän. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut, hyvämaineinen yritys.

Sinulla voi olla koulutus tai aikaisempaa työkokemusta tekniikan, prosessiteollisuuden tai kemianteollisuuden alalta. Lähtökohtaisesti kaikki työntekijät perehdytetään tekemisen kautta, joten koulutusta tärkeämpää on aktiivinen ote työntekoon! Työnkuvasi on erinomaista tarkkuutta vaativa kaasupullojen täyttöprosessi alusta loppuun.
 
Voit olla etsimämme henkilö, mikäli haluat olla tuleva ammattilainen erittäin mielenkiintoisella toimialalla. Toivomme, että olet luonteeltasi tiimipelaaja, joka soveltuu huumorintajuiseen työporukkaan. 
 
Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn. Työtä tehdään yhdessä tai välillä kahdessa vuorossa. Työllistyt alkuun vuokralle, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ja CV hakulomakkeen kautta.

Lisätiedot tehtävästä:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi