(Poistunut julkaisusta)

Täyttöoperaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakasyrityksellemme täyttöoperaattoria Järvenpäähän. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut, hyvämaineinen yritys.

Sinulla voi olla koulutus tai aikaisempaa työkokemusta tekniikan, prosessiteollisuuden tai kemianteollisuuden alalta. Lähtökohtaisesti kaikki työntekijät perehdytetään tekemisen kautta, joten koulutusta tärkeämpää on aktiivinen ote työntekoon! Työnkuvasi on erinomaista tarkkuutta vaativa kaasupullojen täyttöprosessi alusta loppuun.
 
Voit olla etsimämme henkilö, mikäli haluat olla tuleva ammattilainen erittäin mielenkiintoisella toimialalla. Toivomme, että olet luonteeltasi tiimipelaaja, joka soveltuu huumorintajuiseen työporukkaan. 
 
Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn. Työtä tehdään yhdessä tai välillä kahdessa vuorossa. Työllistyt alkuun vuokralle, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ja CV hakulomakkeen kautta.

Lisätiedot tehtävästä:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi