(Poistunut julkaisusta)

Täytelankahitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista täytelankahitsaajaa. 

Toivomme hakijalta monipuolista kokemusta vastaavista töistä. Materiaalina musta levy paksuudeltaan 15 - 50 mm. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä ja voimassa olevat hitsausluokat ovat iso etu tai ainakin mahdollisuus niiden ajamiseen vaaditaan.

Lisäksi toivomme valittavalta hakijalta:
- tarkkaa työnjälkeä
- voimassaolevaa työturva- ja tulityökorttia
- oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ tehdään päivävuorossa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta asiakkaalla on pitkäaikainen tarve. Sinulla on mahdollisuus päästä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi