(Poistunut julkaisusta)

Täysperävaununkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Kihniöön ammattitaitoista täysperävaununkuljettajaa.

Tehtäviisi tulee kuulumaan kuljetuksen lisäksi kappaletavaranostimen operointi. Työskentelyalueenasi tulee olemaan Etelä-Suomi.

Hakijalta edellytetään:

- Reippautta ja oma-aloitteisuutta
- Voimassaoleva ABC -kortti
- Kokemusta kappaletavaranostimen käytöstä.

Työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Palkkaus Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton TES.

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
HR-Harjoittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi