Täysperävaununkuljettaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme on arvostettu pirkanmaalainen kuljetusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita kuljetuspalveluita vuosien vankalla kokemuksella. Etsimme heille nyt kahta reipasta ja rehtiä

TÄYSPERÄVAUNUNKULJETTAJAA

pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Etsimämme henkilöt ovat täsmällisiä, luotettavia ja kykenevät työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi hakijoilta vaaditaan ADR-lupa sekä voimassaolevia tieturva1-, työturvallisuus-, digipiirturi- ja ammattipätevyyskortteja. Hakijoilla tulee mielellään olla aikaisempaa kokemusta täysperävaunulla ajosta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, palkkaus TES:n mukaan. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa asiakkaan kirjoilla vakituisessa työsuhteessa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat työskennellä arvostetun kuljetusliikkeen palveluksessa, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 9-16, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254159
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Hietikko (tiia.hietikko (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4500
  • Sijainti: Tampere