Täysperävaununkuljettaja KIIRE (Riihimäki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Asiakkaamme on pirkanmaalainen arvostettu kuljetusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita kuljetuspalveluita vuosien vankalla kokemuksella. Etsimme heille nyt Riihimäelle pikaisella aikataululla

TÄYSPERÄVAUNUNKULJETTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on täsmällinen, luotettava ja kykenee työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi tehtävässä vaaditaan erityistä huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Hakijalla on oltava voimassa oleva ADR-lupa sekä , hätäensiapu-, tieturva1-, digipiirturi- ja ammattipätevyyskortit. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta täysperävaunulla ajosta.

Kyseessä on kokopäivätyö ja työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus TES:n mukaan. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on loistava mahdollisuus työllistyä asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat työskennellä arvostetun kuljetusliikkeen palveluksessa, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta jo tänään! Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=386 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot